Mi van akkor, ha most jöttem rá, hogy sokkal előbb volt az utolsó menzeszem?
Figyelt kérdés
Február 6 helyett január 17 az utolsó menzeszem dátuma.
De ultrahanggal kiszámolták a várható szülést.
Jelezzem az orvosnak, hogy megtaláltam a jegyzetet és eszerint sokkal előbb volt az utolsó menstruacio?
2023. okt. 19. 11:51
1/6 anonim válasza:
12 hetes uh azért van hogy pontosan belőjék a korát. Addig egyformán fejlődnek. Elvileg aszerint számolnak
2/6 anonim válasza:
Én nem tuxtam mikor menstruáltam a fejletség alapján számolta ki az orvos mikor fogom szülni (1 nappl előbb jött) elég pontosan számolnak.
3/6 anonim válasza:
Jobban jársz azzal a 2 hét difivel, legalább nem indítgatnak idő előtt. 😊 Ha extra nagy lenne, úgyis módosítanak rajta.
4/6 anonim válasza:
A második trimeszter elején módosítanak a kiírt napon, ha kisebb v nagyobb a koránál.
Legalábbis valamelyik UH-n meg tudják állapítani a pontos korát.
5/6 A kérdező kommentje:
Jelenleg már a 35.hétben vagyok az első beírt menzesz dátum alapján.
(Ha a tenylegessel számolok, akkor már 38. Picit mindig nagyobbnak mérték a babát ez mondjuk igaz, de az első babám is nagyobb volt és nála nem történt ilyen baki.)
2023. okt. 19. 22:12
6/6 Bogica0616 válasza:
Azért 3 hét differencia meglátszik. Ha valóban január 17 az utolsó vérzésed akkor most 39. Hetes és 2 napod. Az elég nagy eltérés lenne. Jobb ha nem szólsz mert még a végén módosítanak. Nekem február 1 volt az utolsó most vagyok 37. Héten és 2 naposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!