Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hogy alakult a menzesze...

Kinek hogy alakult a menzesze szülés után?

Figyelt kérdés

2021ben volt a szülésem,vol 6hét gyermekágyi,aztán elmúlt.

Jött pár hétre rá az első vérzésem hónao elején,ömlött belőlem a vér szó szerint,azt hittem elvérzek.

Majd következő 2 hónapban is elején megjött normálisan 6napig,aztán változott és hónap közepén jött meg de össze vissza,volt 10,12,14,15,17,18 5-6napig tartott mindegyik.

Most viszont nem jött meg,arra gondolok lehet hogy most megint csúszott a menzeszem,bár nem tudom miért.

Párommal van mikor nem védekezünk,de nem megy el bennem.

Tesztet veszek,de igazából nem tudom mikor is kéne megcsinálni.

Volt valakinek szülés után ilyen a menzesze?

2022. dec. 18. 23:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Azt ugye tudod, hogy a menstruációd nem olyan, hogy minden hónapban mondjuk 10én jön meg? Nyilván csúszik mindig kicsit. A te 1-2 napos csúszásaidat én abszolút nem mondanám rendszertelennek.

2022. dec. 18. 23:40
 2/5 anonim ***** válasza:

8-9 hónap utàn jött meg mond2 alkalommal

Hol 45 hol 26 napra

Nah ez rendszertelen

2022. dec. 19. 04:27
 3/5 anonim ***** válasza:
63%
Szoptatás teljes abbahagyása után 3 hónappal "illik" megjönnie és fél éven belül rendeződnie. Valakinek rögtön rendszeres lesz szoptatás alatt is, más ha 2 évig szoptat, akkor addig nem menstruál vagy össze-vissza. Ez teljesen egyéni. Védekezni meg kell, mert peteérés lehet ilyenkor is.
2022. dec. 19. 06:18
 4/5 anonim ***** válasza:
2 évig szoptattam. 8 hónapos volt a lányom, amikor megjött a menzeszem. Rögtön pontos lett, de az elsőnél én is majdnem elvéreztem.
2022. dec. 19. 08:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem 4 honapos volt , mikor megjött. Azóta rendszeres. Annyi egyelőre a változás, hogy mindig nagyon gyenge, még a hasam sem fáj , előjele semmi annak, hogy meg akar jönni. Amikor megjön, baromi feszult és depis leszek.
2022. dec. 19. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!