Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 6. héten menzesz...

Szülés után 6. héten menzesz lehetséges?

Figyelt kérdés

Holnap lesz 6. hete, hogy szültem. Nem szoptatok, mert sajnos a kislányunk halva született a 35. héten :(

A lelkemmel ellentétben a testem gyorsan regenerálódott, nem volt semmilyen fájdalmam és 2 hétre rá már a vérzésem is teljesen megszünt. Április 11.én volt bő, tojásfehérje nyák - amin nagyon meglepődtem -, és 3 napig tartott. Így visszagondolva ez peteérésnek tűnik (terhesség előtt is mindig ez jelzett hogy mikor vagyok termékeny, a kislányomat is így, tudatosan hoztuk össze)

Volt másnak is, hogy ilyen gyorsan regenerálódott a szervezete, és ilyen gyorsan visszaállt minden a régi kerékvágásba?

2020. ápr. 20. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem

Van aki a 6 hetes kontrollra terhesen megy

Szóval simán lehet

2020. ápr. 20. 15:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehetséges. Nekem is a 6. héten jött meg, az volt a szerencsém, hogy már addigra túl voltam a kontroll vizsgálaton. És szoptattam mellette, de nem volt sok tejem, tápszert is kapott a lányom.
2020. ápr. 20. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte részvétem.

Második gyermekemmel 5.héten jött meg,úgyhogy igen van ilyen

2020. ápr. 20. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Szeptember közepén szültem császárral. 2 hétig tudtam tejet fejni, aztán már nem volt rá szükség🖤🖤👼👼...ha érted, hogy mire gondolok. November elején megjött. Úgyhogy teljesen normális. De ennek inkább próbálj meg örülni. Mármint annak, hogy szépen megjött. Ha rendben lesz a lelked lehet próbálkozni. Nálam is a pocakban van a szivárványtesó...
2020. ápr. 21. 08:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Drága utolsó, persze, hogy értem! Őszinte részvétem, ez hatalmas tragédia, de egyúttal gratulálok a kis jövevényhez! Jó egészséget, és jó babázást! 😊
2020. ápr. 22. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm kedves kérdező és részvétem Nektek. Egy anyának sem szabadna átélnie azt amit mi átéltünk! 🖤
2020. ápr. 23. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!