Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 37 hetes vagyok és tegnap...

37 hetes vagyok és tegnap voltam vérvételen a vizeletbe fehérje és szerintem magas a vérnyomásom már indithatják a szülést?

Figyelt kérdés
Sziasztok sokszor vagyok rosszul már mint ugy értve hogy majdnem össze esek hányingerem van gyomrom is fájni szokott fejem is és jobb oldali orombol vér jön az a magas vérnyomástol lehet gondolom ez terhesség toxéma? És egyik szemem kisebb mint a másik a szám meg bevan duzzadva. Köszönöm a válaszokat!

2023. okt. 4. 12:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ja és kb két tünetem volt összvissz,amivel bementem én. Csak éreztem,hogy valami nem oké. Olyan jól voltam utána,hogy majdnem be se mentem,mert azt hittem semmi gond. Aznap az esti vérvételem olyan volt már,hogy konkrétan ha nem megyek be aznap a megérzéseimre hagyatkozva,akkor reggel már nem kellett volna bemenni. Nem vicc téma,a vizeletembe pedig 0 fehérjét találtak.
2023. okt. 5. 09:10
 12/21 A kérdező kommentje:
Háziorvoshoz menjek vagy korházba?
2023. okt. 5. 09:18
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Kórházba.
2023. okt. 5. 09:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Kórházba!
2023. okt. 5. 11:42
 15/21 anonim ***** válasza:
És írj, mit mondtak!
2023. okt. 5. 11:42
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamu kérdés lehet, ilyen felelőtlen nő kizárt hogy létezik. Ha mégiscsak akkor pedig remélem mindketten megérik hogy kórházba megy. Ez nem játék, mindketten belehalhattok. Remélem tényleg csak valaki szórakozik, bár az írásából is látszik, sok esze nincs. Szegény születendő gyermek.
2023. okt. 5. 13:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Sztem komoly. Ma is kiírta a kérdést és azt írta, végül mentőt hívott...

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhe..

2023. okt. 5. 14:51
 18/21 anonim ***** válasza:

17, nem biztos. El se hiszed, mennyi buggyant van, akik ezen élvezkednek. Pár éve én az nlc-n futottam bele egy nőbe, két évig sajnáltuk, hogy végül meghalt a baba, mire kiderült, nem is nő, hanem pasi.

A mamamin (én már csak a végét olvastam, sose voltam ott tag), volt egy nő, aki komplett családot hazudott magának, véletlenül bukott le, hogy nem is létezik a beteg gyereke meg a többi.

Itt is volt, aki előadta, hogy terhrs, gond van, majd jött, hogy meghalt a baba, stb, és semmi nem volt igaz :(

2023. okt. 5. 15:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Pfff. Nem semmi.
2023. okt. 5. 15:33
 20/21 A kérdező kommentje:
Bent tartotak a korházba figyelik a vérnyomást ma voltam ultrahangon ott minden rendben csak a magzatviz sok vérvétel is volt kevés a hemoglobin és vérszegény is vagyok holnap irnak gyogyszert és megmondják haza mehetek e.
2023. okt. 6. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!