Oltás ugye már nem kell??
Lehet annélkül szülni remélem,mert én nem oltattam be magam nem voltam hajlandó!!
Köszönöm szépen
"Hogy is lehet ilyen ba…..t kérdezni,vagy mondani!?"
Talán mert a covid oltásellenesek és a kötelező gyerekkori oltások ellenzői némileg átfedésben vannak.
Aki "covix baromságot" ír, az sem lehet egy tájékozott ember.
A "covix baromságról" kedves húgom jut eszembe, akivel egyszerre lettünk kereken 2 éve covidosak, egymástól kaptuk el. Ő oltatlanul, én oltottan.
Az egy dolog, hogy 1 héttel tovább volt beteg. De 2 éve nem bírja meginni semmilyen formában a kávét, mert okádik a szagától. A húsok 90%-a szintén ehetetlen a számára.
Alig talál olyan dezodort, öblítőt, vagy bármilyen illatos kozmetikumot, háztartási lötyit, aminek el bírja viselni a szagát.
Ezen felül mindenféle sima illatot torzan vagy erősebben érez. Plusz már meg van kattantva attól, hogy szerinte közvetlen tusolás után is bűzlik a teste. Ezt csak ő érzi, más nem.
Mikor sírva panaszkodik a kínlódásáról, mindig eszembe jut, milyen magabiztos volt az oltásos konteók kapcsán.
Remélte, egyszer elmúlik ez, de hát nem úgy néz ki.
Dehogy szulhetsz nélküle.
Megtiltják,hogy megszulj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!