Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kell a 3 oltás az apának?

Kell a 3 oltás az apának?

Figyelt kérdés

Júliusba fogok szulni, es apanak 2 oltasa van. Lejar a kartya addigra.

Kell neki a kartya hogy be engedjek a szulesre?

Illetve vajudasnal ott lehet ? Vagy a korterembe mar kell a kartya?

Nem akarom hogy felvegye a 3.-at meg nyaron amugy sincs “virus” olyankor elmegy nyaralni.

2022. febr. 6. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:
11%
Pedig lassan 3 oltas nelkul nem lehet nyaralni meg sehova se menni.
2022. febr. 6. 22:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

2 hete szültem. Férjemnek 1 oltása sincs, benn volt velem

Mindkettőnket tesztelték és ennyi.

2022. febr. 6. 22:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Nekem nincs oltasom egy sem. Nem erdekel a nyaralas meg semmi mas sem.

Miota eza “virus” van nem voltam ilyen helyeken .

Nemis letszuksegletem.

Engem ez a szules erdekelne azert ez csak fontosabb.

2022. febr. 6. 22:53
 4/8 A kérdező kommentje:
2.-es a korterembe is latogatni is mehetett?
2022. febr. 6. 22:54
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
A szülésnél a kíséret alanyi jogod, Ceci néni is megmondta, maximum tesztet kérnek; a látogatási rend viszont minden kórház sajátja, hogy engedik-e, és milyen feltétellel.
2022. febr. 7. 00:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kórterembe nem mehet be akárhány oltása van, szülésre alanyi jogod vinni valakit, de a kórházakban általánosan látogatási tilalom van. Nálunk a kórházba járvány előtt sem engedtek be senkit a szobába, mivel ott szoptattak stb stb ebben elég szigorúak voltak, akinek látogatója volt ki kellett menni a folyosóra. Most meg ugye az épületbe bejönni se lehet.
2022. febr. 7. 03:51
 7/8 anonim ***** válasza:
90%

Szülésnél ott lehet, nálunk gyorstesztet csinálnak előtte.

Teljes látogatási tilalom van a kórházakban. Egyedül a magánintézményekben, illetve külön orvosigazgatónak írt kérelemmel lehet látogatni(ami amúgy az osztalyvezetőhöz kerül) mire elbírálják régen hazamész.

Illetve a szülés után meg sem adják (kivétel anya vagy baba instabil állapota, vagy a többbes és/vagy koraszülés, utóbbi viszont csak 3 oltással plusz friss pcr teszttel)

2022. febr. 7. 05:38
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kérhetnek tőle oltást, egy felnőtt kísérő jelen lehet a szülésnél. Látogatni viszont nem lehet mert országosan tilalom van.
2022. febr. 7. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!