Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Normális, hogy szülés után...

Normális, hogy szülés után újra vérzek?

Figyelt kérdés
6 napig véreztem majd elmúlt és már csak sárga folyásom volt 3 napig. De most este hirtelen elkezdett ömleni a vér belőlem. Normális ez? Piros vér nem barnás és elég sok.
2010. okt. 17. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Mennyi ideje szültél?
2010. okt. 17. 20:28
 2/6 anonim ***** válasza:
6 hétig normális a vérzés. Bár azt nem értem, hogy 6 nap után ha elmúlt, miért kezdődik újra.
2010. okt. 17. 20:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Most 10. napja, hogy szültem. Én sem értem miért indult újra csak kicsit megijedtem, hogy baj lehet.
2010. okt. 17. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem erőltetted meg magad?

Hugomnak 3 héttel a szülés után minden este volt ugyan ez a problémája. Persze 3. gyerek és még a másik kettőt is el kellett látni,semmit nem pihent egész nap. Azt mondta a doki, hogy a stressztől és a túlterheltségtől van. Pihennie kell. Kicsit pihenjen, legalább délután. Igy tett, elmúlt.

Azért ha nem múlik el és többször is jelentkezik menj el a dokihoz.

2010. okt. 17. 20:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Hívd fel a kórház szülészetét, ott megmondják, hogy gond van-e. De pl ha szoptatsz, akkor az méhösszehúzó hatású, erősebb vérzést okozhat. Esetleg most indult meg a tejelválasztásod.
2010. okt. 17. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Majdnem 3 hete szültem de még várzek. 6 hétig normál.

ami nem normál miért állt el pár nap után.

Habár nekem is külömbözö mennyiségü. pl a korházban is volt már barnás folyás csak, aztán kaptam egy méhösszehúzó infúziót és iszonyat nagyadag véres darabok jöttek belölem napokig. most pedig változó, van hogy barnás csak és van hogy rendesen vérzem.

2010. okt. 17. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!