Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tágulásos vérzés után mennyi...

Tágulásos vérzés után mennyi idővel jön általában a baba?

Figyelt kérdés
Élénk piros vérzésem volt, bementünk kórházba, de azt mondták, hogy csak tágulásos vérzés, 1 ujjnyira vagyok nyitva. Az nst nem mutatott fájásokat, úgyhogy azt mondta az orvos, hogy a ma és az 1 hét múlva között bármi lehet. Mégis érdekelne, hogy vannak tapasztalataitok, hogy leggyakrabban ilyenkor mennyi idő múlva jön a baba?
2023. aug. 31. 13:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan, mint reggel. Élénk piros vér, de csak higiéniai okokból cserélek egészségügyi betétet, nem telik meg. Közben szerintem a nyákdugó is elment, görcsölget a hasam, de nincs időben mérhető összehúzódás.
2023. aug. 31. 19:37
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem pár napon belül már babázni fogsz.

Könnyű szülést, sok egészséget nektek!

2023. aug. 31. 21:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Sajnos még mindig semmi, csak ugyanaz a vérzés.
2023. szept. 1. 08:40
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha még olvassa valaki, szerintetek normális, hogy még mindig semmi jele a szülésnek? :( Már 2 napja nem vérzek. Az orvos azt mondta, hogy valószínűleg egy napon belül beindul a szülés, de akár még egy hét is lehet. Holnap telik le az egy hét, eléggé el vagyok keseredve. Görcsöl, szúr, nyom, fáj mindenhol, nagyon szülnék már. A nőgyógyászomat baromira nem érdekelte a problémám, csak meghallgatott és hümmögött egyet. Szerintetek van értelme visszamenni a kórházba, hogy letelt az egy hét, normális - e hogy még mindig semmi?
2023. szept. 6. 10:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A vérzés kezdete előtt volt manuális vizsgálatod? Mert azt valószínűbbnek tartom,hogy attól, mint a tágulásos vérzést, csak az orvos nyilván nem fogja mondani
2023. szept. 6. 11:19
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem, 36+0 vizsgált meg egyszer az orvos, és 38+3 kezdtem el vérezni. A kettő közt csak nst volt. A vérzés után megnézett egy másik orvos, ő az mondta, hogy egy ujjnyira ki vagyok tágulva, nem fájt a vizsgálat, úgyhogy nem hiszem, hogy tágított volna, de akkor már az ő kesztyűje is csupa vér volt. Meg aznap reggel kezdtem vérezni.
2023. szept. 6. 12:33
 17/17 anonim ***** válasza:
Maga a folyamat lassúsàga termèszetes. Kb a tàgulàs felèig. Ott van, akinèl van egy szünet, aztàn a maradèk 5 centi màr valamivel gyorsabb lesz àltalàban.
2023. szept. 6. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!