Mennyi vérrel jár a tágulásos vérzés? Ballonnal tágítanak.
Nekem gyenge mensi jellegu volt inkabb, amikor vajudtam, nem csak pecseteles. Nyakdugo meg annyi jott ki, hogy azt hittem sose er veget, az is veres volt.
Az egyik terhessegemnel volt reszleges placentalevalasom, nah az nem ilyen verzes volt, hanem omlott ki belolem rengeteg. Csak azert irom, ha esetleg attol felnel, hogy ez az. Azt eszrevenned, eszrevennek.
Tudom, hpgy nehez, de probalj kikapcsolodni, jatsz a telodon, olvasgass, vagy aludj.
Ha beindul rendesen, akkor gyorsan fogvmenni az idod. :)
Nekem a legutobbi szulesem kozel ket napig tartott, szinten inditott volt es nagyon nehezen indult be.
Mar azt hittem megvenulok, mire kijon a gyerek. :)
Aludni meg nem tudtam, mert akkora volt a forgalom, allandoan monitoroztak (nalam a baba miatt kelkett inditani). Mire megszultem, annyira faradt voltsm, hogy szules utan egy oraval meg kellett kernem a szulesznot, hogy picit rakja le a babat, mert elaludtam a mondat kozepen kezemben a gyerekkel. Csak oldalra esett a fejem ulo helyzetben, feltem, hogy elejtem, ha meg egyszer megtortenik.
Szoval tenyleg probalj lazitani es pihenni, kesobb jol fog jonni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!