Egy traumatikus, és rossz élményű szülés után mikor mertetek belevágni a második babaprojektbe?
Engem nagyon megviselt a szülés. Utána úgy kifeküdtem, elaludtam hogy nem keltem fel arra hogy ébresztenek. Pedig már nagyon vártam a kislányom és nálam ez nem is jellemző.
Na mindegy , lényeg hogy már 5 hónapos, de már úgy érzem menne még egy.
Sajnálom :(
Nekem nem csak a szülésem volt traumatikus hanem a terhességem vége (utolsó hetekben magas vérnyomás, erős vizesedés, romló vérkép, mégis letojtak az orvosok és hagyták hogy bőven túllépjem a terminust, rettegtem hogy valami baja lesz a gyereknek vagy nekem).
1 évvel később mertünk megint gyereket vállalni, de csak azzal a feltétellel hogy a második már magánkórházban születik. Nem vagyunk gazdagok, de erre összegyűjtöttünk bármi áron. 34 hetes vagyok, egyáltalán nem félek attól hogy megint baj lesz :)
14 hónapos a kislányom. Most érzem úgy, hogy lassan jöhetne a második.
Viszont nálam is feltétel, hogy magánkórházban fog születni. Nem feltétlenül maga a szülés miatt, hanem a gyermekágyas körülmények miatt, amit az államiban besz*ptam. Én hiszem azt, hogy ez az első ottani sokk, plusz a szülés nagyban rányomta a bélyegét az első időszakunkra, ráadásul közben költöztünk és most olyan állami kórházhoz tartozunk, aminek az elveivel nem tudok azonosulni.
Gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!