Van, aki elhalasztja a babaprojektet a háború miatt?
Bocsi, ha már volt esetleg hasonló kérdés, nem olvasgattam.
Van már gyerekünk, de tavaszra-nyárra terveztünk nekiállni a tesónak. Férjem nem aggódik, én viszont elbizonytalanodtam picit, vajon ésszerű e most belevágni, hogy a szomszédban háború zajlik?
Érint téged közvetlenül? Nem. Érinteni fog? Valószínűsíthető, hogy csak a gazdasági hatásai.
Nálunk már úton a baba, így nem opció halasztani, de nem is tennénk.
Nem érint szerencsére, maradjon is így.
Köszönöm a válaszod!
Mi
Férjem aggidik
Pont a gazdasági vonatkozása miatt.
Mondjuk a hétvégén nem tudtunk tankolni most…
Hitel is van..
Munkáját is befolyásolhatja a háború, én pedig gyesen vagyok már, szóval most a dilemma, hogy megállunk a gyerekszámban, vagy kockázat ide-vagy oda beleállunk most.
Én teljes mértékben megértelek. Mi is ugyanebben a cipőben járunk és igen, gondolkodok, hogy halasszuk a babavállalást. Már van egy gyerekünk, aki a covid előtt nem sokkal fogant, tehát az egész terhességem azzal telt, hogy sík ideg voltam a covid miatt. Akkor még nem lehetett tudni semmit a járványról, nem volt vakcina sem, csak mutatta a tv, hogy covidos kismamák haltak meg. Na most meg azt mutatja a tv, hogy kismamák menekülnek a háború elől, vetélnek el és óvóhelyen hozzák világra a kisbabájukat. Jelenleg minket nem érint, hálistennek, de mi arra a garancia, hogy nem is fog? Persze aki már kismama vagy aki nem fél a háborútól az nyugodtan szüljön. De mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mikor vállal másikat és akár emiatt halasztani. Azért ez a háború a szomszédban nem mindennapos dolog!!! Nem lehet azt mondani, hogy ennyi erővel mindig halogathatnánk...
Szóval bárki bármit mond, én
szeretném a második babámat nyugiban kihordani és megszülni.
Covid miatt nem halasztottunk, első baba.
Én nem halasztanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!