Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után az ajánlot...

Császármetszés után az ajánlott gyermekágyi időszak alatt, ha 2-3 nap úgy telik el, hogy sokat dolgozom és úgy ülök le, hogy sajog mindenem de a többi időt tényleg pihenem, lehet gond ez a pár megerőltetett nap miatt?

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 21:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, q férjed sem rokkan bele ha ő főz a frissen szült feleségnek. 19-es nem lennék arra büszke hogy a férjem elnézi ahogy friss császárral/szülés után főzök ahelyett hogy kikapná a fakanalat a kezemből és vissza küldene pihenni...
2023. aug. 4. 14:24
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

Nektek otthon volt a férjetek 6 hétig?

Fantasztikus ☺️

2023. aug. 4. 14:26
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt hat hétig, csak munka után ő főzött előre pár napra... Nem esett le a gyűrű az ujjáról.
2023. aug. 4. 14:30
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

És a gyereket se vitted sétálni babakocsiban?

A felórás órás főzés miért megerőltetőbb mint a sétálás?

2023. aug. 4. 14:33
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Mert az más fajta mozgás. Séta és állásnál másképp tartod a derekad ami császárnál sokat számít. Pl tudtam sétálni,de fürödni a zuhany alatt nem ment olyan könnyen. Az egy helyben állás pokolian fájdalmas a séta viszont nem. Az a fél óra ( ami nálam inkább 1)viszont meg se kottyant a férjemnek.
2023. aug. 4. 14:43
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
24# Én úgy értelmezem a kérdező emelgetett,pakolgatott. Nincs gond,ha valaki úgy érzi megy ez,de ő megérezte fizikailag viszont,az viszont baj. Itt azért nem hiszem,hogy szimpla fél órás főzésről volt szó, bár nem írt részleteket..
2023. aug. 4. 20:30
 27/31 anonim ***** válasza:
20%

Pénteken hazajöttem a kórházból,másnap már csináltam a hazimunkat..férjem úgy veszekedett,hogy pihenjek mar le egy kicsit

Nem éreztem magam gyengének,de aztán este mint akin átment az úthenger,úgy éreztem magam.

2023. aug. 4. 21:53
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
27# Az ilyen típusú emberek azok,mint a kolléganőm,aki egy iszonyat nagy hasi műtét után felállt,hogy letojik mindent ő márpedig dolgozni akar,mert úristen mi lesz,aztán a varrat is megszakadt(nem császár). Nem tudom miért jó ez a felfogás, miért nem lehet picit pihenni. Mi fog történni,ha pár napig pihensz,csinálod a dolgod de lazábban? Vagy mi fog történni,ha pár napig, hétig a férjed csinálja te pedig babázol csak,főleg ha megteheted?Vagy az ilyen embereket a férje kényszeríti?Másra már nem tudok gondolni... Mondanám,hogy másoknak akar bizonyítani,de ez is hülyeség,mert a többség lenézi az ilyen típusú embereket,szerintem. :D Ezzel pont nem bizonyít,csak magát járatja le.
2023. aug. 5. 10:26
 29/31 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem is kell pihenni, meg nyilván annyit csinál az ember amennyit bír.

De tényleg akkor nem itt kell utólag picsogni hogy jajj lehet e baj.

Igen! Nyilván lehet.

Pár napig, az első hetekben teljesen oké hogy babázik az anyuka, de azt már én is nehezen tudom elképzelni hogy a gyermekágy időszak alatt (6 hétig) Én CSAK babázzak, még a férjem munka után hazaér és megcsinál mindent.

Legyen egy arany középút! De egy császár után a hattyúk halálát sem kell eljátszani!

2023. aug. 5. 11:03
 30/31 anonim ***** válasza:
45%

28 nem kell foglalkoznod azzal én miért csináltam hazimunkat.ahogy azzal sem más miért csinalt.

Leírtam a tapasztalataimat,ennyi.

Más pihen,én kevesebbet pihentem.van meg egy gyerekem a kicsin kívül,akit amugyis el kellett látnom,mert a ferjem nem ülhetett otthon hetekig.

Nem lett semmi bajom,eltelt már azóta másfél év.

És nem hinném,hogy lejarattam magam azért mert nem feküdtem mindenki magánügye mit csinál saját magával

2023. aug. 5. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!