Császármetszés után az ajánlott gyermekágyi időszak alatt, ha 2-3 nap úgy telik el, hogy sokat dolgozom és úgy ülök le, hogy sajog mindenem de a többi időt tényleg pihenem, lehet gond ez a pár megerőltetett nap miatt?
Sosem főztem munkásokra, azért kapják a valag pénzt,hogy dolgozzanak pont. Max használhatják a hűtőt kaja tárolasra, a mikrót meg melegítésre. Ez egy régi hülye szokás hogy a tonna pénz mellett potya kaját is kapnak. Az én munkahelyem sem ad ingyen kaját... gyerek ágy nem vicc,te is túl sokat vállalsz pláne császár mellett és a férjed meg a munkások is hagyják.
Császár után egy hosszabb álldogálás kikészített,szóval nem főztem. Persze kell mozogni hogy ne tapadjon le semmi,de amit te csinálsz az túlzás. Nem véletlenül van pl az hogy császár után csak a gyerek súlyának megfelelő dolgot emelhetsz fel max,sőt nem ülhetsz csak fel simán sem. Császárvonal appot ajánlom.
Szerintem nem szánalmas hogy azt ha 2-3 nap úgy telik el, hogy sokat dolgozom a főzés és a mosogatás nem tartozik a "ha 2-3 nap úgy telik el, hogy sokat dolgozom" kategóriába.
Azt hogy bunkó voltam, pedig még csak nem is sajnálom.
Pontosan annyira voltam az mint amennyire irányomban volt egy előző hozzászóló
14-es, rendben, neked nem tartozik bele. En mondjuk speciel jobban elfaradok egy egesz napos fozes-sutes+ takaritas kozben, mint a sajat munkahelyemen.
De te veregesd meg a vallad nyugodtan, aztan allj tovabb. Senki nem kivancsi erre. Nem ettol leszel jobb ember, hogy szarra hajtod a beled otthon meg gyermekagy alatt is, es masokat meg leszolsz, akik nem igy teszik.
Nem kell ez a martir szoveg, fu de utalom az ilyet.
Anyam is ilyen martir-tipus volt, le is leptem otthonrol 19 evesen egy szo nelkul. Ezt idegekkel egyszeruen nem lehet birni.
"te szerencsétlen"
Ezeket a hozzászólások mind mind olyan nő írja aki szülő/ az lesz.
Gratulálok!
Attól hogy eltér a véleményünk még lehet ezt úgy is megvitatni hogy nem megyünk át személyeskedésbe.
Én se írtam azt hogy degenerált az aki nem úgy gondolja ahogy én.
Értem én hogy gyermekágyi időszak, de azért 6 hétig nem kell a házimunkától kímélni magadat.
Ahol mondjuk már a második gyerekről van szó, nem is lehet
Ismét csak a személyeskedés ☺️
Hogy jön ide az én férjem?
A férjem nem segít, hanem kiveszi a részét a házimunkából.
De aki itt mártírkodik az max a kérdező!
Ahelyett hogy rendelt volna kaját, utólag sopánkodik h jajj lehet e baj?
Mert bizony abban még senki nem rokkant le hogy magukra megfőz otthon a 6 hét alatt.
Nincs azzal semmi baj hogy ha nem akar! De akkor ne itt sápítozzon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!