Hüvelyi szülés során milyen sérüléseket szereztél ott lent és mikor múltak el? Vannak olyanok, amik sose múlnak el?
Gátmetszés volt, teljes mértékben regenerálódott, már pár nap múlva semmi nem fájt.
Még jól is jártam vele, mert előtte ronda salátás nemi szervem volt, szülés után meg eltűntek a kisajkak, meg a férjem szerint is jobb most együttlétkor.
Most várom a másodikat, remélem így is marad.
Első szülésnél repedt kicsit, nem vágtak, gátvédelemre készültünk, csak már nem tudtam ellélegezni a fájást, amikor mondta a szülésznő, szóval a baba jött ahelyett, hogy nem jött volna éppen akkor :D 2 öltés volt csak, abszolút bírható. Kb 1-2 hétig fájt a nyoma, de nem tudom, hogy a gátseb vagy az aranyér miatt, mert az is kb annyi idő után húzódott vissza.
A második szülésnél még csak horzsolás sem lett. Kibújt a gyerek és kész, csak az izomláz és a vérzés emlékeztetett arra, hogy szültem (már persze, a babán túl :D ). Másnap már csak olyan érzés volt, mintha csak menstruálnék, és az is csak azért, mert a betétet nyilvánvalóan éreztem, hogy rajtam van.
A szex mindkét szülés után problémamentes, érzésre változatlan. Nyilván spontaneitásban és gyakoriságban van némi visszaesés, de amikor sor kerül rá, az pont olyan, mint a gyerekek előtt :)
Első gyerekkel gatmetszes volt,plusz repedtem is,egy hónapig fajt kb.
Második gyerekkel gatmetszes sem volt,és nem is repedtem.negy nappal szules után olyan fitt voltam mint még soha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!