Hüvelyi szülés során milyen sérüléseket szereztél ott lent és mikor múltak el? Vannak olyanok, amik sose múlnak el?
Nagyon szepen köszönöm az eddigi hozzaszolasokat.
Esetleg valakinek fajdalmas volt a szex es az is maradt?
Horzsolásom lett. Szèpen gyógyult. Ha nagyon nézem, làtom a nyomàt, de nem zavaró, és csak azèrt talàlom meg, mert tudom, hogy ott van. Lett egy elsőfokú, ellátást nem igénylő bőrsérülésem. Kb.egy borsónyi érzéketlen kitüremkedés maradt belőle a gàton, a hüvelybemenethez közel. Nem zavaró, nem nagyon rusnya, nem fáj. Ha bármikor zavarna, simán leműttetném.
Kitolás közben aranyerem lett. Kb két hét alatt visszahúzódott, az első napokban fàjt ülni.
Enyhe hólyag- és végbélsérvem lett, betüremkednek a hüvelybe. Szerintem ha nem tolják túl az oxyt,akkor megúszom az előbbit. Ha én vagy a szülésznők rájövünk, hogy nem normális, hogy hasmenès helyett szorulásom van vajùdás alatt, akkor megúszom a másodikat. Nem fàjdalmasak, minimslisan zavaróak.
Vizeletcsepegès. Nem intimtornázok, túltoltàk az oxyt, kitolàskor egy ideg becsìpődött, gyermekágy alatt nagyot emeltem, èreztem, hogy megàrtott, szülés utàn nagyin meghìztam. Ha ezek nem lettek volna, vagy ha elkezdenèk tornázni, akkor nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!