Szülés előtti táomagtó üzenet?Mit írjak?
Jóban vagyunk a sógornőmékkel,szomnbatra volt kiírva,ha péntekig nem jön a baba,indítják.
Nem akarom már hívni,úgyis tudja,hogy gondolunk rá,na meg az anyja,anyósunk úgyis minden nap zaklatja,hogy mi a helyzet...
Viszont anyósoméktól tudom,hogy szegény nagyon izgul,gondoltam írok neki pár sort..Vagy ne tegyem?Írjam,hogy midnen rendben lesz,gondolunk rá?Ti örültetek volna egy ilyen üzenetnek vagy kikergetett minden rokon a világból?
Őszintén kérdezem,remélem nem hülye kérdés,de bennem tényleg felmerült,mert szeretném bíztatni,de tolakodó sem akarok lenni...Köszönöm
Aranyos tőled az ötlet.
De én pl. a hagyjon mindenki fázisban voltam, csak befelé tudtam már figyelni, marhára fárasztottak volna az ilyen udvariassági körök, hogy írsz és válaszoljak rá valami kedvescukit...
De ugye ahány ember, annyi fajta.
Én békén hagynám.
Írj pár sort! Nekem jól esett volna.
Mondjuk az is ha nem mindennap cseszegetnek a kérdéssel telefonon, hogy "na? még mindig egyben!?".
Írásban oké. Nekem a telefonálgatás volt nem oké.
Engem a végén kifejezetten idegesített bárminemű üzenet.
Csak azt kívántam, mindenki hagyjon békén.
De ez tényleg emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!