Van olyan, hogy csak szülés után veszik észre, ha benéztek valamit?
Csináltattunk nifty-t, voltam minden vizsgálaton, magánba jártunk UH-ra havonta.
Ahogy egyre közeledik a szülés én egyre jobban félek attól, hogy nem vettek észre valamit és baj lehet a babával (cserébe a szüléstől nem félek).
Ugye ilyenkor már nem derül ki semmi? 1-2 hét van a szülèsig…
Hazudjunk valami megnyugtatót vagy az igazat szeretnéd olvasni?
Ezt rendezd magadban, nem érdemes kattogni rajta. Nincs rá hatásod.
Olyan is van hogy csak a gyerek 2 vagy 3 éves korában, sőt olyan is, hogy csak felnőttként.
Nem tudnak mindent szűrni.
(Én ezért is tartom megtévesztőnek a nipt teszteket, azt a látszatot keltik, hogy kifizető az ember 250.000 Ft-ot és akkor tuti egészséges lesz a babája. Ez nincs így, egészséget pénzen nem lehet vásárolni, maximum a tudást, arról hogy beteg.)
Persze hogy van..
Egyrészt rengeteg elterés van, aminek nincs látható jele az uh-on és nem genetikai eredetű, tehát prena/ nifty nem zàrja ki.
Másrészt ismerek negatív Prenást ahol down-os lett ( volna) a baba de egy az szívbetegséget a 20.!!! Héten szúrtak ki..
Sőt a szülèskor is lehet ez meg az, sokszor hobb nem tudni.
De most jobb, ha ezt elolvasod?
Nyilván nem..
Ez az igazság
Olyat ismerek, akik csak kombinalt tesztet csináltattak, nipt tesztet nem. Minden uh es a kombinált is negatív volt teljesen, mégis down baba lett, szívbetegséggel.
Szerintem ne kattogn ezen, jóval nagyobb az esély, hogy semmi gond nem lesz.
Unokahuhom (5 éves) kombinált, uh és nipt ellenére lett down-os.
Egyik helybelinek élt 1 hetet a babája, mert nem vették észre, holy lyukas a szíve.
Egy másik ismerősnek szülés közben lett oxigenhianyos a fia, 7évesen egy fél éves szintjén van.
1000 ilyen történetet lehetne elmesélni. Ha most ezeken kattogsz, jobb lesz? En a helyedben tényleg inkább a szüléstől félnék 😅
Bízz a babádban, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!