Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki szült a MÁV-kórházban?...

Ki szült a MÁV-kórházban? Milyen orvosokat javasoltok? És általában miket tapasztaltatok?

Figyelt kérdés
2008. dec. 30. 17:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én szeptemberben szültem a MÁV-ban, fogadott orvosom volt, dr Gulyás István, maximálisan meg voltam elégedve vele, minden tekintetben. Végül sajna császárral szültem, de nagyon profi csapat volt mellettem. Az orvosom utána naponta bejött megnézni hogy hogy vagyok. A kisfiam besárgult, így nem jöhettünk haza csak az 5. nap így utolsó nap kiszedte a varrataimat hogy ne kelljen visszamenni. A nővérek is kedvesek, segítőkészek voltak, egy idősebb csecsemősnővérrel volt csak kisebb konfliktusom, amikor segítséget kértem szoptatáshoz. Minden nap gyerekorvos nézi a babákat, ők is nagyon felkészültek. Látogatók nem mehetnek be a szobába, így nyugalom van.

Nem tudom mi érdekelne még esetleg vagy részletesebben, kérdezz nyugodtan, ha tudok szívesen segítek.

2009. jan. 1. 17:21
 2/4 A kérdező kommentje:

Huh köszi, én áprilisra vagyok írva, lassan dokit kellene választanom, de senkit nem ismerek, viszont a mávról meg jókat hallottam, és lakcímileg is oda tartozom.

Esetleg még az, hogy hogyan működik ez, hogy valakit felkérni, hogy legyen az orvosom.

2009. jan. 1. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem egy ismerősöm ajánlotta a dokit, mert ő szült nála, mi a magánrendelésére jártunk. De ő csak kb a 23.héttől volt az orvosom, mert kiderült hogy az addigi orvosom nem vállal szülést. Megkérdeztük tőle, de mondta hogy nem ő nem vállal (ha nem kórházban dolgozik, vagy nincs szerződése kórházzal, akkor nem vállalhat) megkérdeztük hogy ajánl orvost vagy keressünk mi, mondta hogy nem szeret ajánlani, mondott néhány kollegát, de mondta hogy ha gondoljuk inkább keressünk mi orvost, kérdezzünk ismerőst, stb. Így is volt, vele megbeszéltük hogy akkor már a magánrendelésre járunk, de normális volt, mert felajánlotta hogy ha bármi van nyugodtan hívhatom, mehetek, a CTG-t is ő csinálta, mert így nem kellett Pestre utaznom érte. A másik dokihoz meg elmentünk, és mondtuk hogy azért szeretnénk most váltani mert az eddigi nem vállal szülést, és nem szeretnénk ügyeletesnél szülni. Így adott volt hogy őt kérjük meg. Megbeszéltük hogy mi is hívjuk fel ha elindulunk a kórházba, de amikor bent megvizsgálnak akkor a szülésnő úgyis felhívja hogy hogy vagyok. Így is volt, kb fél óra alatt bent volt. Mi a pénzt akkor adtuk neki amikor jöttünk haza a kórházból. Nem kérdeztük meg hogy mennyi, hanem az ismerősünkkel beszéltünk erről. Ja és én területileg nem oda tartozom, így beírta a kiskönyvembe hogy szüléskor fogad a kórház, hogy ha esetleg mentővel kellene mennem akkor ne máshova vigyenek.
2009. jan. 5. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Kicsit előbb elküldte a választ a gép...

Szóval nálunk így volt, kicsit hosszúra sikerült a történet, remélem azért érthető volt.

Ha bármiben tudok még segíteni szólj.

Üdv

2009. jan. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!