Ki szült a MÁV-kórházban? Milyen orvosokat javasoltok? És általában miket tapasztaltatok?
Szia! Én szeptemberben szültem a MÁV-ban, fogadott orvosom volt, dr Gulyás István, maximálisan meg voltam elégedve vele, minden tekintetben. Végül sajna császárral szültem, de nagyon profi csapat volt mellettem. Az orvosom utána naponta bejött megnézni hogy hogy vagyok. A kisfiam besárgult, így nem jöhettünk haza csak az 5. nap így utolsó nap kiszedte a varrataimat hogy ne kelljen visszamenni. A nővérek is kedvesek, segítőkészek voltak, egy idősebb csecsemősnővérrel volt csak kisebb konfliktusom, amikor segítséget kértem szoptatáshoz. Minden nap gyerekorvos nézi a babákat, ők is nagyon felkészültek. Látogatók nem mehetnek be a szobába, így nyugalom van.
Nem tudom mi érdekelne még esetleg vagy részletesebben, kérdezz nyugodtan, ha tudok szívesen segítek.
Huh köszi, én áprilisra vagyok írva, lassan dokit kellene választanom, de senkit nem ismerek, viszont a mávról meg jókat hallottam, és lakcímileg is oda tartozom.
Esetleg még az, hogy hogyan működik ez, hogy valakit felkérni, hogy legyen az orvosom.
Kicsit előbb elküldte a választ a gép...
Szóval nálunk így volt, kicsit hosszúra sikerült a történet, remélem azért érthető volt.
Ha bármiben tudok még segíteni szólj.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!