Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi a véleményetek Geréb Ágnes...

Mi a véleményetek Geréb Ágnes esetéről? Az otthonszülésről? Sajnos vannak olyan olyan kórházak ahol megfelelő lenne az ellátás de az orvosok nem foglalkoznak a kismamával. Akkor velük mi a teendő?

Figyelt kérdés
Egy világ dőlt bennem össze a kisfiamat halva emelték ki a hasamból és 16 perc után kaptuk őt vissza súlyosan károsodva. Pedig én ott voltam már a kórházban több mint 1 hete és a szülőszobán voltam. Akkor ezek az orvosok mit tettek meg? Se uh, se Nst csak mg hogy nem szülessen meg a baba mert 29 hetes terhes voltam. HOl az igazság ? Aki kórházban teszi annak el van nézve aki nem az meg menjen dutyiba? Attól függetlenül én nem szülnék otthon csak a véleményetekre vagyok kiváncsi.És itt most nem kimondottan Geréb mellett vagyok sőt...hanem az bánt hogy aki kórházban követ el hibákat felelőtlenül annak mindent elnéznek:(. ÉS konkrétan egy családot tettek tönkre ezzel.
2010. okt. 12. 08:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%

szia!

sajnálom, ami veletek történt.

én úgy gondolom, hogy egy olyan orvos, aki valóban hibát követ el, és ennek következtében sérül vagy hal meg egy baba, ne praktizálhasson tovább. de más a helyzet akkor, ha nem az ő hibája a szövődmény, komplikáció, mert sajnos nem minden az orvos hibája, néha a természet vagy Isten, vagy ki miben hisz... az teszi ezt velünk. nem lehet előre látni, hogy egy baba majd rosszul veszi az utolsó fordulatot, és beszorul, és vagy sikerül kiszedni, vagy nem, mert ilyenkor már nem lehet császározni.

én otthon szültem, most jól le is fogtok pontozni, tudom. vállaltam a kockázatot és a felelősséget, ahogy ezt már jópár kérdésben kifejtettem. és ezért a döntésemért, és ennek következményeiért én vagyok a felelős, nem Geréb Ági vagy bárki más.

2010. okt. 12. 19:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ és a biztató szavakat. Igen él a kisfiam most múlt 8 hónapos. Pohárból eszik mert nincs szopóreflexe. Mindent újra kell tanulnia. Amire vágyok de nagyon hogy rám nézzen és rám ,NEKEM MOSOLYOGJON. Sok mindenben le van maradva nem csinál dolgokat de kitartok mert nagyon nagy az élni akarás benne és így is imádom igaz nagyon nehéz elfogadni hogy ő nem egészséges baba. Egy csoda baba:)A nagy tesó(5 éves) is szereti és azt mondja : anya én így is szeretem a kistesót.
2010. okt. 12. 20:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Istenem:( annyira sajnálom!

az én fiam is 8 hónapos múlt. kitartást és sok erőt kívánok! bízz a fiadban, ebben a korban még csodákra képes a szervezetük! sok boldogságot kívánok nektek!

2010. okt. 12. 21:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen , bízok benne amióta megszületett csak arra tudok gondolni hogy velünk marad és teljes életet él majd velünk. Már az inkubátor előtt mondogattam neki hogy meg kell hogy gyógyuljon. Az orvosok is azt mondták nagyon akar élni ( igaz lemondtak róla de mi bíztunk benne).Ez a Fehérvári kórház már csak ilyen.
2010. okt. 12. 21:57
 15/15 anonim ***** válasza:

Kommentár nélkül.

Az érdekes adatok a végén vannak:

[link]

2010. okt. 20. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!