Mi a véleményetek Geréb Ágnes esetéről? Az otthonszülésről? Sajnos vannak olyan olyan kórházak ahol megfelelő lenne az ellátás de az orvosok nem foglalkoznak a kismamával. Akkor velük mi a teendő?
szia!
sajnálom, ami veletek történt.
én úgy gondolom, hogy egy olyan orvos, aki valóban hibát követ el, és ennek következtében sérül vagy hal meg egy baba, ne praktizálhasson tovább. de más a helyzet akkor, ha nem az ő hibája a szövődmény, komplikáció, mert sajnos nem minden az orvos hibája, néha a természet vagy Isten, vagy ki miben hisz... az teszi ezt velünk. nem lehet előre látni, hogy egy baba majd rosszul veszi az utolsó fordulatot, és beszorul, és vagy sikerül kiszedni, vagy nem, mert ilyenkor már nem lehet császározni.
én otthon szültem, most jól le is fogtok pontozni, tudom. vállaltam a kockázatot és a felelősséget, ahogy ezt már jópár kérdésben kifejtettem. és ezért a döntésemért, és ennek következményeiért én vagyok a felelős, nem Geréb Ági vagy bárki más.
Istenem:( annyira sajnálom!
az én fiam is 8 hónapos múlt. kitartást és sok erőt kívánok! bízz a fiadban, ebben a korban még csodákra képes a szervezetük! sok boldogságot kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!