Szülészeten kik lesznek ott?
Ha oktató kórházban fogsz szülni, akkor készülj fel, hogy rezidensek is lesznek. Nekik is meg kell tanulni egyszer a folyamatot. Ezért felesleges aggódni.
Tehát nem mindegy hol fogsz szülni és éppen akkor hányan szülnek még. Otthon semmiképpen.
Én Sote I-en szültem, és volt szülésznő plusz egy gyakornok (egy muszlim lány, tök kedves volt). Aztán este váltás, másik szülésznő és akkor már jött az orvos is (a kitolásra). És persze a férjem.
De pechem volt és csak az 1-es szobában volt hely, ami egy átjáróház, oda hozzák az újszülötteket mérni stb. Apukával együtt. Miközben én vajúdtam pár méterre, egy alig valamit takaró paraván mögött.
Le fogod szarni, tapasztalatbol mondom. Akkor es ott nem szamit mar semmi, ez egy mas tudatallapot, nem lehet jobban magyarazni.
En is annyi hulyesegen izgultam, de aztan minden eltorpult a termeszetes szules mellett 😅
Nalam amugy csak a szuleszno volt bent kezdetben illetve ki-be jarkalt, meg az orvos neha ram nezett. A vegere sajnos gaz lett a helyzet, elfaradtam, nem ereztem tolofajast, aztan hirtelen rengetegen lettek bent, tanakodtak mi legyen, a vegen harman nyomtak ki belolem a gyereket.
Pont nem erdekelt akkor mar ez, tul akartam rajta lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!