Elkezdődhetett a vajudás? Írjatok tapasztalatokat, véleményeket kérlek! Nem tudom, hogy menjek vagy ne, hívjam-e az orvosom, vagy várjak még, első baba, fogalmam sincs, hogy honnan fogom tudni, ha eljött az idő
Nekem az első szülés hasmenéssel indult, de ott egy óra alatt 4x mentem wc-re, és ez a hascsikarós érzés egyre erősebb lett és nem tompult, sőt.
A másodiknál éppen a nagyot vittem oviba és siettem, gondoltam csak a sietségtől keményedek jobban, de aztán ezekbe a keményedésekbe periodikusság vegyült és akkor is egyre erősebb lett minden egyes "keményedés", nem tompult semmit sem.
Mivel ezt ilyen szépen le tudtad írni/megfogalmazni,hidd el még nincs itt az ideje annak ,hogy gyorsan a kórházba indulj 😊
Amikor már inkább befelé figyelsz , írni sem és már olvasni sincs erőd, kedved, a fajasok jó 5 percenként jönnek, akkor érdemes a kórházba indulni.
Akkor csak jósló. Ha rendszer lesz benne, akkor lehet majd gyanakodni.
(Nem tudom, miért kellett lepontozni. A tapasztalatomat írtam csak le.)
Én sem tudtam felismerni amikor elindult a szülés, hogy tényleg vajúdás kezdete vagy csak jósló. Este 9 körül indult, kb fél perces görcseim voltak, de nem volt benne semmi rendszer, 5, 10, 15 perce jöttek, egyszer így egyszer úgy. Hajnal 2ig filóztam, hogy induljunk a kórházba vagy sem. Ezután viszont már inkább 5 perces fájásaim lettek és egyre erössebbek, így összekészültem és indultunk. Fél 4 körül vettek fel, délelött 10kor meglett a baba.
Könnyü szülést :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!