Vàci szülészet friss tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Mit kell vinni a babànak meg magamnak? Mit adnak?
Mindent szívesen meghalgatok
2021. okt. 26. 15:10
2/3 anonim válasza:
2019-ben és idén augusztusban szültem ott. Babának vinni kellett pelenka, popsi törlő és 2 törölköző (1 a szüléshez de ez koszos lesz, 1 az osztályra fürdetéshez). Ezen kívül vihetsz kis takarót, kesztyűt, sapit neki, ruhát ott adnak.
Magadnak szüléshez hálóing, osztályon már abban vagy amiben szeretnél. Tisztálkodó szerek, wc papír, evőeszköz, sok betét, bugyi stb.
4 ágyas szobák vannak. A babát a látogatók csak üvegen keresztül nézhetik meg. Nem tudom kislányt vársz-e de lehet neki lövetni fülbevalót ha szeretnél.
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)
3/3 anonim válasza:
Annyival kiegészíteném a másodikat, hogy elosztót/hosszabbítót mindenképp vigyél. Irreálisan magasan van a konnektor, nem is értem. 😄 Illetve a kaja finoman szólva is ehetetlen, szóval mindenképp oldd meg kintről az étkezésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!