Mi volt a legnagyobb méhösszehúzódás értéked amit mutatott a ctg miközben vajúdtál?
80 körül
A ctg fabatkàt sem ért erre
A baba szívhangja volt a lényeg
Màsiknál nem is láttam a szüléskor ctg-t kivéve amikot felvettek osztàlyra.. akkor is csak odatartották álltamban..
70 viszont a végére kb semmit se mutatott. Biztos elmozdult de nem találtam meg a helyét, az a lényeg, hogy a szívhangos működött. :D
Előző szülésemnél azt figyeltem, hogy tolófájás bár közel sem fáj annyira, ott sokkal magasabb volt az érték, még 160 körüli is, vagy beképzeltem volna?
Míg a megfigyelőben voltam, semmi fájásom nem volt, mutatott 140et egyszer.
Mikor már vajudtam, könyörögtem a halálomért 60 fölé nem ment. Szoval en ebben a gépben valahogy nem hiszek.
1. Vagyok,
Azòta szültem ùjra..
Megtudtam, hogy az êrtèk nem lènyeg valóban, azon múlik, hogy mi a kezdô, hogy hogyan nyomjàk neki a hasnak az èrzèkelôt, mikor felkötik. Az alaphoz való különbsèget nèzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!