Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki egyaltalan nem volt...

Aki egyaltalan nem volt kitagulva a kiirt napon, az mikor szult? Mennyivel hordta tul a babajat?

Figyelt kérdés

Mara vagyok kiirva,voltam a dokimnal,megvizsgalt,a mehszaj rovid,de kicsit sem vagyok kitagulva.Vannak fajasaim,de nem rendszeresek,a hasam leszallt ugy 3 napja...

Jajj csajok,ugy elvagyok keseredve,mar ugy szulnek :((,elso baba lesz.

2010. okt. 11. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Én 3 nappal később, elfolyt a magzatvíz, bementünk, akkor egy ujjbegynyire voltam nyitva csak, de 3,5 órával később már a mellkasomon pihegett a babám. Neked is hasonló élményt kívánok!
2010. okt. 11. 12:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Reggel elmentem a dokihoz a kiírt napon, megvizsgált, azt mondta teljesen zárt vagyok, ebből még nem lesz baba!

Na dèlután 10 perces fàjásaim lettek, bementünk a kórházba, 2 ujjnyira nyitva voltam, este 9- re meglett a lànyom!

2010. okt. 11. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem nyílik a méhszáj semmit nem jelent:)

Annak idején nekem délelőtt 11-kor teljesen zárt volt, még csak nem is rövidült, mint neked, de este 11 előtt, még aznap, megszületett a fiam:)

2010. okt. 11. 12:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom a megnyugtato valaszokat:)),akkor remenykedunk,hogy meg a napokban meglessz a kismano :)),csak ez a varakozas olyan szornyu :S
2010. okt. 11. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nov. 11.-ére voltam kiírva és végül 17-én született meg.Nekem is ezen a napon van a szülinapom :-))

Tudom milyen ez a várakozás!Állandóan azt figyeled na mikor lesz már valami.Én mikor hívtam párom munkaideje közben mindig azt mondta na indulhatunk?Ő is várta már hogy jöjjön.Főleg hogy a 36. héttől minden nap azt vártuk mikor indul be a szülés és gondolhatod 40+6 napra született meg a fiam,hát az a 4 hét várakozás nem volt semmi.A végén már ideges is voltam oly annyira hogy azt hittem mérgemben már összetörök valamit :-)

2010. okt. 11. 13:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem a kiírt napon még csak megrövidülve sem volt a méhnyak. 09.15-re voltam kiírva, 29-én császárral szültem. Remélem Te nem húzod el ennyi ideig, mert az a 2 hét felért egy újabb 9 hónappal.
2010. okt. 11. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!