36+6 naposan koraszülöttnek számít a baba?
Figyelt kérdés
Szerdán töltenénk a 37.hetet de már 10 perces fájásaim vannak…2023. máj. 23. 00:12
11/14 anonim válasza:
Férjem 3,5 kilóval született pontosan a 37. betöltött hétre, az idő számított, és így már éppen nem lett hivatalosan koraszülött. Amúgy a beindult vajúdás is simán elhúzódhat 1-2 napig, így most már tényleg jó eséllyel meg lesz a 37.
12/14 anonim válasza:
Hivatalosan igen, gyakorlatilag nem az.
13/14 anonim válasza:
Kérdező, sikerült kihúzni a 37. hétig? :)
Az én babám 37+1 napra érkezett végül egy keddi napon hajnalban, úgy, hogy pénteken kerültem kórházba (megrepedt a burok). Szombaton és vasárnap is gyógyszeresen indították, mégsem történt semmi, szóval el lehet azt húzni, ha úgy sikerül... :)
Egyébként ő sem volt ugye 37 hetes, mikor indították, a doki azt mondta, hogy ez már annyira határeset, hogy nem kezelnék valószínűleg koraszülöttként, de hivatalosan 37 hét előtt az. Persze én is nagyon örültem, hogy papíron se lett az (3 kg fölötti súlya volt).
14/14 A kérdező kommentje:
Még egyben vagyunk, szerintem egy darabig még maradunk is így :)
2023. máj. 27. 01:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!