Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés vagy a kórházban...

Szülés vagy a kórházban töltött napok alatt milyen dolgozói/orvosi túlkapást éltél át?

Figyelt kérdés
Császármetszés után hideg vizes zuhanyt kaptam, mert az ápolónő úgy gondolta, majd valamelyik rokonom megfürdet és én nem mentem bele. Beszólogatott, mert véres lett a padló.

2023. máj. 19. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
9es pl?
2023. máj. 20. 10:53
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Nekem is a csecsemősökkel volt bajom.

Kisfiam nagyon sírt éjszaka, másod naposok voltunk. Jött kib.szta az ajtót, hogy anyuka tegye mellre, milyen lenne ha magát is elszakítanák az anyjától?

Közlöm 0-24ben cicin volt, mert nem volt tejem es ha nem volt a szájába, sirt. Most ez sem volt elég, éhes volt már.

10 percig rángatott engem és a gyerket tette egyik mellről a másikra egyik pozícióból másikba, de még mindig sírt, elmondodd egy miatyánkot, fogta, és kiment, mint aki jól végezte dolgát. Aznap este többször be se jött.

2023. máj. 20. 11:18
 13/14 anonim ***** válasza:
2017-ben és 2019-ben szültem, mindkétszer csak jó tapasztalatom volt szerencsére.
2023. máj. 22. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
78%

Engem szerencsére semmi ilyen horror nem ért, szörnyű ezeket olvasni :(

Ugyan katonás volt a szülésznő, de kellett ott és akkor ez a stílus, mert nagyon hisztis voltam, ő szigorúan, határozottan de udvariasan helyre tett.

Szülés után meg nagyon kedves volt, akkor is amikor kikísért a vécére és kieesett a nagy véres betétem a földre.

Állami kórházban szültem, de mindenki tündéri volt, türelmes, kedves, megértő.

Annyira rendesek voltak, hogy a 6 hetes kontrollra vittünk egy hatalmas tortát a szülészeti dolgozóknak.

2023. máj. 23. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!