Szülés vagy a kórházban töltött napok alatt milyen dolgozói/orvosi túlkapást éltél át?
Nekem is a csecsemősökkel volt bajom.
Kisfiam nagyon sírt éjszaka, másod naposok voltunk. Jött kib.szta az ajtót, hogy anyuka tegye mellre, milyen lenne ha magát is elszakítanák az anyjától?
Közlöm 0-24ben cicin volt, mert nem volt tejem es ha nem volt a szájába, sirt. Most ez sem volt elég, éhes volt már.
10 percig rángatott engem és a gyerket tette egyik mellről a másikra egyik pozícióból másikba, de még mindig sírt, elmondodd egy miatyánkot, fogta, és kiment, mint aki jól végezte dolgát. Aznap este többször be se jött.
Engem szerencsére semmi ilyen horror nem ért, szörnyű ezeket olvasni :(
Ugyan katonás volt a szülésznő, de kellett ott és akkor ez a stílus, mert nagyon hisztis voltam, ő szigorúan, határozottan de udvariasan helyre tett.
Szülés után meg nagyon kedves volt, akkor is amikor kikísért a vécére és kieesett a nagy véres betétem a földre.
Állami kórházban szültem, de mindenki tündéri volt, türelmes, kedves, megértő.
Annyira rendesek voltak, hogy a 6 hetes kontrollra vittünk egy hatalmas tortát a szülészeti dolgozóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!