Bajcsyban és a Jahnban hogy működik a szülés utáni látogatás?
Figyelt kérdés
Előzőleg a Jánosban szültem, ott nagyon jó és kényelmes volt, ha jól emlékszem délután 4-5 között bejöhettek a hozzátartozók a szobába.
Most azt olvastam (lehet hogy félreértelmeztem), hogy a déliben neked kell kicsattogni a látogatókhoz és a babát addig le is kell adni...?
Valaki szült az utóbbi hónapokban itt vagy a Bajcsyban?
2023. máj. 17. 03:09
1/3 anonim válasza:
Szia!
Lépj be a kórház facecsoportjába..
Ott minden infót megtalálsz pontosan.
2/3 anonim válasza:
Hasknem egy ágyas szobában vagy, az első kimondottan kellemetlen lehet a szobatársaidnak, akik lehet épp szenvednek az erős verzestol, szoptatnanak, fejnének, vagy épp pár percet aludni szeretnének
3/3 anonim válasza:
10 éves emlékek ugyan, de a Bajcsyban lehetett bejönni a szobába látogatni korlátlanul, a Dél-Pestiben viszont szigorúan tilos, a babát mutogathatod az ablakon át a kinti körerkélyen álló rokonoknak, vagy leadod, és kimész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!