Szülés után a pants típusú pelenkát hogy vettétek le?
Figyelt kérdés
A kérdésem arra vonatkozik, hogy miként érdemes levenni amikor cserélni kell? Csak simán lehúzva, kibújva belőle mint egy bugyiból, vagy széttéptétek két oldalt és úgy vettétek le? Melyik a jobb? Melyiknek mi az előnye?2023. máj. 14. 19:34
1/5 anonim válasza:
Semmi előnye "nem széttépni". Mi előnye lenne?
Max. ha képtelen vagy eldönteni, hogy cserélni kell, akkor vissza tudod húzni, ha nem tépted szét.
De a gyerek lábán se fogod tánvégighúzni a szennyes bugyipelust (ha épp olyat választasz)...
2/5 anonim válasza:
Csak nem a kis barátunk vagy a Nők egészsége kategóriából?
3/5 anonim válasza:
Ha tele van, tépd szét. Ha nem, még tiszta és nem akarsz pazaorlni, akkor értelemszerűen húzd le, mint egy bugyit.
4/5 anonim válasza:
Nekem valahogy mindig kényelmesebb volt kibújni belőle, és tiszta maradtam utána. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, csak így esett jobban kézre.
5/5 anonim válasza:
Egy anya nem kérdez ilyen baromságokat. Ez megint a pelenkás/betétes beteg pali.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!