Friss tapasztalat érdelelne az ajkai kórház szülészetével kapcsolatban?
Milyenek a dolgozók?
Kortermek?
Császármetszés menete esetleg?
Babának vinni kell mindent vagy pelust törlőkendőt stb biztosítanak?
Esetleg meg tudnád osztani tapasztalataidat ? 😊
5 éve szültem ott, tervben a második baba viszont eszméletlenül traumatizàló volt maga a szülésem is és a környezet is. Körzetileg oda tartozom de ez jelenleg visszahúzó erő nekem a témában.
Teljes mértékben elégedett voltam a környezettel ès a személyzettel is, nekem ugye császáros szülésem volt.
Kaját hozatni kell családtagokkal😂
Nekem a Vass drnő és a Halász drúr csinálták a műtétet. Nagyon pozitív volt mindkettő orvos nekem. Ha van Konkrét kèrdès tedd fel nyugodtan😊
Imádott Halász doki…. ☺️ sajnálom hogy már csak az ajkai kórházban fellelhető.
Kaja az mar 5 éve sem volt kérdéses ,ahogyan a WC papír sem… 😂😂
Császár lett egyébként az én szülésem vége is 2 napnyi rendszertelen baromi erős majd 14 órán át tartó aktív vajúdás után , eltűnt méhszáj mellett , tulajdonképpen nem is az orvosokkal volt problémám sokkal inkább a szülésznővel/szülésznőkkel de ez egy igen hosszú történet és nem is kellemes emlék… sajnos mindenki érezte hogy műszakváltásra a bébim nem fog ki pottyanni ezért gondolták belefér némi “orvosi mulasztás”…. Meg az a fajta viselkedés ahogy az ember lánya egy kutyával sem bánik.
Programozott császárod volt egyébként? Gratulálok a babához így ismeretlenül is és köszönöm a választ! 🥰
Programozott volt igen előzmények meg eü okok miatt is. wc papírral készülj most is😂
Halász dr még Pápán volt korábban elérhető, vagy máshol is?
Én egyébként Pápához tartozok de oda mégegyszer be nem teszem a lábam. Emiatt került a választásom Ajkára és direkt olyan dokihoz jártam aki ott dolgozik. Köszönöm a gratulációt🥰 Most múlt el fél éves🥹
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!