Császáros tapasztalatok erdekelnenek, a cegledi toldy ferenc korház szülészetével kapcsolatban? Hogy zajlanak ott az események .
Figyelt kérdés
2019. márc. 18. 14:33
1/5 anonim válasza:
Szia, bocs hogy nem a kérdésedre válaszolok, hátha majd jön valaki tapasztalattal is :)
Nincs orvosod vagy szülésznőd akitől meg tudnád kérdezni? Vagy mi alapján gondolod, hogy császár lesz?
Én úgy tudom, hogy minden hó utolsó csütörtökén van szülésfelkészítő, ott lehet hamarabb elmondják.
2/5 A kérdező kommentje:
Szia 4. Csaszarom lesz orvosom volt de semmire nem kaptam valaszt igy most nincs mar .
2019. márc. 18. 17:15
3/5 anonim válasza:
Van egy csoport Fb-on, Toldyban szültem a neve, ott talán hamarabb kapsz választ. Mikorra vagy kiírva? Lehet talizunk :)
4/5 A kérdező kommentje:
Probalom es nem talalom a csopit valamiert kb 10 . E de semmit nem tudok pontosan sajna csutortokon megyek az sztkba kenet vetelre meg beutalokert .
2019. márc. 18. 17:24
5/5 anonim válasza:
Toldy Ferenc kórházban szültem/ szülök Cegléd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!