Akinek volt császármetszése mi a véleménye róla? Milyen volt? Mennyi ideig tartott a felépülés?
Szia.Nekem a kórházba derült ki,hogy császározni fognak mert a gdm miatt egyáltalán nem tágultam.
Most a második babám várom énkértem a császárt a kis korkülönbség miatt id meg SZÁMOMRA ez a biztonságosabb.
A kórházi felállás nagyon sz*r volt de minden nap egyre jobb!!
Mozogni kell sokat meg sétálni 1 2 hét után sokkal jobb volt .. :)
Jóegészséget Kívánok!
Én februárban szültem császárral, medencevégű volt a lányom. Reggel fél 8kor szültem, 2 után kicsivel már felvittek az osztályra. Lányom behozták, ketten voltam vele, aludt. Egyszer csak elkezdett sikítani a légzésfigyelő.. annyira megijedtem (mivel gond volt a szülésnél) hogy egyből kiugrottam az ágyból “szaladtam” oda hozzá. Életembe ilyen fájdalmat nem éreztem! Azt hittem szét szakadok. Nekem 2 hét kellett mire fel tudtam állni úgy az ágyból hogy nem sírok.. Annyira fájt.
Egy jó tanács, ha viszik be a babád műtét után apukával az aranyóra, ne mozgasd a fejed!! En nem hallgattam senkire mozgattam, akkor nem fajt de utana 9 napig olyan nyomás volt a fejembe meg a gerincembe .. most vissza gondolva.. nagyon nehezen viseltem pedig nem vagyok egy nyámnyila
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!