Akinek "membranseprest" (membrane sweep / strech and sweep ) vegeztek, hanyadik heten csinaltak es milyen sikerrel jart?
Tágítás nem lesz, a bába a burkot fogja megemeleni a méhszájról és csak akkor ha nyitva vagyok.
Elutasíthatom, de ha jövő hétig nem indul meg, akkor lőttek az otthonszülésnek és ballonos-oxitocinos indítast kapok a kórházban. :/ (Hollandiában élünk) Ezért a dilemma, mert ez még mindig a kisebb rossz.Ha sikeres lenne a membránseprés, akkor még mindig szülhetnék otthon.
41+1-nèl csinàlta a midwife. Nem èreztem, tudtom nèlkül csinàlta meg ,,sunyiban". Utòlag elszòlta magàt.
Ha az otthonszülés ezen múlik, akkor èn engednèm.
Èn nem haladó otthonszülèsből mentem kòrhazba. Nem volt brutàlis, de jó èlmèny sem. Gàtvèdelem, aranyòra megvoltak. Utòlag mègis ùgy vagyok vele, hogy inkàbb szültem volna az àrokparton.
Kedves 5. válaszoló, megkérdezhetem, hogy melyik országban szültél és mi miatt szültél volna inkább az árokparton?
A kórház ellen alapvetően semmi kifogásom nincs, de szeretnék háborítatlanul szülni. Hollandiában szerencsére a gátvédelem és az aranyóra a természetes, sőt, pár óra után ki is “rúgnak” a kórházból, (ha minden oké) de hallottam èrdekes történeteket itt is. Inkább azok miatt maradnék távol az intézményi szüléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!