Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek nagyon tönkrement a...

Akinek nagyon tönkrement a teste szülés(ek) után, elfogadta, vagy még bánkódik érte, műtétet szeretne?

Figyelt kérdés

Persze, tudom, hogy ez genetika, és egyáltalán nem mindenkinek megy tönkre a teste, láttam már sok bomba formában lévő anyukát a strandon is például.

De sajnos van, akinek nagyon nagy keserűséget okoznak a striák, megereszkedett mellek, lógó has, stb.

Nektek milyen lett a testetek?

2023. ápr. 20. 19:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én külalak tekintetében egész vállalhatóan megúsztam a dolgot - természetesen látszik a terhesség, szülés, szoptatás nyoma, de nem vészes számomra.

Viszont minden más borult: a fogaim állapota megromlott, az ízületeim gallyra mentek, a hormonháztartásom akkorát borult, hogy 7 évvel később is szívok a pajzsmirigyemmel, többféle allergiám lett, nyertem egy migrént és azóta sincs rendben a cukrom. Én mindezek miatt nem vállaltam több babát, a férjem mélyen egyetértett.

Nagyon nem bírom ezt a maszlagot, amit a kérdező is tol, hogy "ó hát simán megéri, bőven kárpótol, csak az egészséges baba számít, amellett eltörpülnek a bajok"... Semmiért nem adnám a kislányomat, de most, hogy már tudom, miket művelhet egy nő testével az egész procedúra, semmi szín alatt nem csinálom újra.

2023. ápr. 23. 18:25
 12/13 A kérdező kommentje:

#11, sajnállak, hogy ilyen rosszul jártál.

Én egyáltalán nem sértésnek, bagatellizálásnak szántam a válaszom, inkább a nagyon minimális sérülésekre gondoltam, hogy akkor kárpótol a gyerek, nem olyanokra, mint amiket az előzők is írtak.

2023. ápr. 23. 19:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésedben még nem nagyon minimális sérülések szerepeltek, hanem "Akinek nagyon tönkrement a teste szülés(ek) után".
2023. ápr. 23. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!