Akinek szülés után fájt az együttlét mikor múlt el?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 20. 11:22
1/11 anonim válasza:
Kellett pár hónap, de elmúlt teljesen.
2/11 anonim válasza:
Nekem hétről hétre jobb lett, kb. 2 hónap után olyan volt, mint régen. A síkosító nagyon sokat segített, szülés előtt nem használtunk soha.
3/11 anonim válasza:
Amíg szoptattam.
Olyan 10, 12 hónapos volt a baba amikorra már nem én voltam az elsődleges táplálékforrása, akkor már nem fájt és a menstruációm is akkor tért vissza.
5/11 anonim válasza:
Kereken 6 hónap. Egyszercsak elmúlt. Biztos hormonális volt, mert addig száraz voltam mint a sivatag, onnantól viszont sokkal jobb lett mint terhesség előtt.
8/11 anonim válasza:
Sikosítóval elég hamar, talán 1-2 hónap. Nem tudom már meddig kellett használnunk, de talán fél évig. Kb 2 hónapig szoptattam, ha ez számít...
9/11 anonim válasza:
Talán olyan 2 hónap után lett elviselhető, 3 hónap után már élvezni is tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!