Én 1-2 perces fájásokkal kerültem a műtőbe. Majdnem leestem a műtőasztalról, mikor fel kellett ülni az érzéstelenítéshez.
2023. ápr. 18. 20:05
12/19 anonim válasza:
2 napig 10perces fájásaim voltak. Nem sürüsödtek...
2023. ápr. 18. 20:19
13/19 anonim válasza:
5perces fájásokkal még befejeztem az ebéd főzését. Csam utána indultunk a kórházba. Az nekem még mensi görcsnek sem volt mondható. A 3percesek értek fel a mensivel. Aztán utána jött a meghaló fájás
2023. ápr. 18. 20:57
14/19 anonim válasza:
Nekem a magzatviz elfolyása után rögtön 3-5perces fajasokkal indult a szülés. Azok még tűrhető, menzis fájdalmak voltak (nekem mondjuk erősen szokott fájni, szóval lehet hozzaszoktam). Jopar óráig így ment ez, persze közben erősödtek, de reggel 3-8kozott azért teljesen ki írható volt labdan ülve, csorgatva magamra a zuhany alatt vizet fajasok alatt. A nagyon durva része az utolsó 2 óra volt, 11kor született meg a kisfiam.
2023. ápr. 18. 22:17
15/19 anonim válasza:
Császárom volt.
Amikor 6 perces fájásaim voltak örültem hogy beindult a szülés. Hát nagyon nem. És a 60-as is brutál "gyenge" fájás még. Végül 2 percenkénti fájásaim voltak 160-180 egy napig mire kiderült hogy a gyerek feje nem áll lyukra (gerinccsonta fúródott) és azonnali császár mert veszélyben a kicsi.
2023. ápr. 18. 23:37
16/19 anonim válasza:
160-180 as erősségű*
2023. ápr. 18. 23:37
17/19 anonim válasza:
Nalam vegigment a vajudas aztan lett a vege csaszar.
Nem tudom engem inkabb idegesitett h miert nem jon ki??!??! A fajdalom valahogy nem volt olyan eros. Inkabb az ideg evett h bakker mi lesz mar 1 oraja probalkozunk es semmi.
Aztan epi 3perc elokeszites es fellelegezes h na vegre szulok! Nem ugy janem mashogy de vegre elokerul a lurko 🙂
A masodik szulesnel termeszetes volt, de akkor azon ozgultam h ne legyen baja a hegnek. Nem is figyeltem h mennyire faj vagy sem
2023. ápr. 18. 23:50
18/19 anonim válasza:
Nekem 7 percesek voltak, amikor bementünk a kórházba (elfolyt magzatvíz miatt nem várhattunk tovább), akkor még tudtam mellette pihenni. Utána is, mert a szülészet ajtaján belépve elmúltak és órákig nem is kezdődtek újra. 3 percesnél mondtam a szülésznőnek, hogy ez már nagyon fáj, ő meg közölte, hogy nem eléggé (majdnem mondtam neki valamit...), aztán pár óráig 3 percesek is maradtak, de egyre jobban fájt, végül a méhszájam is méltóztatott kitágulni és jöttek a tolófájások, de azokra már nem emlékszem. Szóval nem csak az idő számít.
2023. ápr. 19. 00:13
19/19 anonim válasza:
3-4 percesekkel mentünk be, az már megkövetelte a figyelmem, de elviselhető volt. Ellenben, mikor belenyúltak, és belassult a folyamat, azok brutálisak voltak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!