Egy centire nyitott méhszáj megállapítása után, mennyivel indult be a szülés nálatok?
39+3 napos vagyok. Ma éjszaka kimentem mosdóba és észrevettem, hogy vérezgetek, illetve a nyákdugó is jött, de az már 2-3 napja távozgat belőlem. Felhívtam a kórházat a vérzés miatt, be is kellett mennem, de valószínűleg csak a tágulás volt az oka. Baba/méhlepény rendben vannak.
Aki hasonló helyzetben volt, mennyi idő után indult be a szülés? Gondolom, hogy jó jel, ha már elkezdtem tágulni, de nem merem beleélni magam. :D
Jóslóim hetek óta vannak, most még a hasam is megy, ez mondjuk új. De rendszeres fájásaim nem lettek eddig.
A másik kérdésem pedig, hogy szerintetek merjek itthon jól kifertőtlenített kádban így fürdeni? Vagy csak zuhany?
17hetesen véreztem, megállapították 1 ujjnyi a méhszáj.
36hetesen elment a nyákdugó, a baba is "beilleszkedett". 2ujjnyi volt.
Ma 40+4nél járok.
"Jóslóim hetek óta vannak, most még a hasam is megy, ez mondjuk új."
+ nyákdugó
2-3 nap ezektől a tünetektől számítva.
35+3 naposan nyitva volt 1 cm-re a méhszájam. 24. héttől elkezdett a méhnyak rövidülni. Onnantól mindentől el voltam tiltva, és pihenésre ítélt az orvosom.
40+2 naposan szültem. Már kitűzték az indítás napját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!