Szules utáni depresszio kezelese?
Szules utani depresszioban szenvedek, viszont pszichologus segitsegeben nem hiszek ugyanis korabban mar jartam mas ok/okok vegett (csaladi hatter) es ugy erzem nem segitett, azon kivul, hogy “fogadjam el, mar a mult” es tarsai valaszokat kaptam tole.
Anyukak, ti nektek mi segitett a szules utani depresszio lekuzdeseben?
4 honapja szultem
Termeszetes ellatom, szeretgetem, babusgatom, tehat mindent megcsinalok/megteszek amit egy anyukanak kell.
A depresszio nalam annyiban “merul ki” hirtelen rossz kedv, idegesseg, motivalatlansag, nem eves, magamba fordulas..
Nagyon nehéz jó pszichológust találni. Mi épp a 3.-hoz járunk, de valószínű ez sem lesz jó.
Ne add fel, próbálkozz, hátha sikerül. Addig is próbálkozhatsz alternatív megoldásokkal, bár nekem sosem jöttek be pl. meditáció, légzésgyakorlat, jóga, sport. Ezekre se sok anyukának van ideje szerintem, de hátha.
Egy orvos nem vált be, keresni kell másikat. Érdeklődj, kit ajánlanak. Akár online terápia is jó lenne, sőt, baba mellett talán jobban meg is tudod oldani, plusz nem baj, ha az ország másik felén van.
Az én férjem online pszichoterápiára jár, és ezerszer többet használt neki, mint a helybeli szakember, pedig az is magán volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!