Mennyi ideig intimtornáztál, mire elmúlt a vizelet inkontinenciád? (Szüléskor szerzett)
Haaaat nekem gyerekoromban volt ezzel gond.
Fogalamam sincsen h milyen volt, vagy mi a neve. Pisiles kozben kellett mindenfelet csinalni.
Mikor felnotkent elem kerult a Kegel gyakorlatok es a intimtorna akkor kiderul h ezt mar vagy 30 eve muvelem. 😁
Olyan gyakorlatokra emlekszem h pisiles kozben kellett abbahagyni es ujra pisilni. Tartani es engedni. Valtozo h milyen ritmusban. A lenyeg az volt h ne a labam szoritsam ossze olyankor..meg varni es tartani a pisit h meddig birom. Asszem 2 hetet voltam bent es napi 3-4x tuti eljatszottuk ezt a noverkevel. 7-8 eves voltam.
Igazabol ahogy megneztem a kristont es a kegelt eleg hasonlok.
2 hónapra rá már odafigyelni sem kellett köhögéskor..
De a következő terhességnél màr 24 hetesen kell figyelnem, amit lehet csibálok is gyakorlatokat ( pisiléskor megállîtós stb)
Igazabol ha reerzel h hogyan iranyitsd az izmokat odalent akkor aztar napkozban is barmikor lehet.
Pl mosogatas kozben 2percig vagy szoptatas alatt, vagy barmikor amikor eszedbe jut. Nem lell orankent eleg napi 2-3x par percre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!