Fél évvel császármetszés után még mindig ott van egy kis púp a vágás felett?
Figyelt kérdés
Az a pukli nem akar elmúlni. A vágas felett van. Kicsi, de látom. Olyan mintha egy második hasacskám lenne. Kis púposodás a vágás felett. Vajon rlmúlik? Mi lehet az? Hónapokkal ezelőtt a kontrollon nem mondtak semmit hogy baj lenne. De mar mindenen gondolkozok. Hogy most összenőtt valamivel v akármi..2023. márc. 17. 09:50
1/4 anonim válasza:
Én nekem lassan egy éve volt nekem meg felette tisztára be van “esve”szerintem ez csak járulékos veszteség. De biztosat csak orvos fog tudni mondani, ha aggaszt kérdezz meg egy szakorvost!
2/4 anonim válasza:
Menjetek el szakemberhez hegkezelésre. #1 és a kérdező is. Segíteni fog.
3/4 A kérdező kommentje:
Most tavasszal megyek vissza a nődokimhoz aki műtött éves rákszűrésre, kíváncsi leszek mit mond
2023. márc. 17. 10:30
4/4 anonim válasza:
A nőgyógyásznak nem szakterülete a hegkezelés, és a heggel kapcsolatos panaszok. Ezzel gyógytornász foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!