Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közületek van olyan, akinek...

Közületek van olyan, akinek élmény/könnyű volt a szülés?

Figyelt kérdés
Melyik kórházban szültetek? Milyen úton?
2023. márc. 14. 09:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én császárral szültem mert nem lehetett hüvelyivel nem tágultam.Szép emlék visszagondolva,akkor nagyon izgultam megpersze nem.volt könnyü :)de mikor hallod ott is a babádat meg előwzör megmutatják jaj :):)

most is így szeretnék szülni 32hkm :):)

2023. márc. 15. 09:47
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A 3ból a 2. Igazán jó emlék, otthon vajúdtam majd mire bementünk 3-4perces fájásaim voltak, 4ujjnyira nyitva voltam burkot repesztettek és 1 órán belük a kezemben volt a fiam, az utána lévő időszak is a kórhazban kellemes emlék. Természetes úton született mindegyik, az elsőnél nagyon hosszú volt a vajúdás annyira hogy alig voltam magamnál a szülésnél, azon kívül,hogy szuper volt a kezemben tartani nincsenek jó emlékeim a bent töltött napokról sem. A 3.nál megrepedt burok miatt jött korábban a 39.héten na egy szenvedés volt a vajúdás is és a szülés is ráadásul a 3. Babám volt a legnagyobb,viszont amint vége lett megszűnt minden és még a vqrras se volt olyan rossz mint az elsőnél, a kórhazban töltött időszakról is jó emlékeim vannak.
2023. márc. 15. 20:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Zalaegerszegi kórház. Első szülés, hüvelyi úton. "Élmény" nem volt, de könnyű igen. 11 óra volt összesen. A vajúdás a szülőszoba előtt még nem fájt igazán. A szülőszobán oxitocint is kaptam és injekciót is mellé, ami a fájdalomérzetet csökkenti. Így volt egy teljesen kibírható, mindenféle drasztikus, vagy pokolian erős fájdalomtól mentes szülésem. 4 órát feküdtem a szülőszobán, az injekció miatt (kábító hatású is volt) úgy 30 percről vannak emlékeim, amikor tudatomnál voltam. Összesen 10-15 próbára tevő, erős fájást éltem át, de még a tűréshatáron belül. Illetve nagyon erős feszítő érzést a hasamban. Azt hiszem, ez semmi ahhoz képest, amit mások kínlódnak, szenvednek egész végig a vajúdásuk, szülésük alatt. Egymást követő, vagy egybefolyó, brutál erős fájásokat én nem is éreztem. Más pl. hány is, nálam ez sem volt. Illetve mesélik, hogy nagyon fáj, amikor a fájás alatt vizsgál a doki. Én nem éreztem, hogy vizsgál, mivel akkor nem voltam magamnál. (Nem önkívületben voltam a fájdalomtól, hanem az injekció kábító hatása miatt kb. aludtam.) Mindenkinek ilyet kívánnék. Nem történt ott velem semmi rossz, és nem volt egy rossz szava senkinek sem. A varrásból sem éreztem semmit. Egy hangom nem volt a szülőszobán, mivel, nem voltak durva fájdalmaim. A párom annyit élt meg az egészből, hogy csukott szemmel fekszem, és néha nyögök egyet-kettőt. Szenvedni nem látott ő sem. Ez az, ami bármikor újra vállalható lenne.

A nehéz inkább az volt, ami miatt kivoltam a végén, hogy nagyon fáradt voltam. Hajnalra lett meg a baba, így akkor éjjel semmit nem aludtunk.

2023. márc. 17. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!