Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előtti napokban van...

Szülés előtti napokban van valami jele annak, hogy hamarosan megkezdődik?

Figyelt kérdés
Ma van a kiírt nap. Tudom, hogy ez nem mérvadó. Általában +-1,2 hét.
2023. márc. 7. 23:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Az ég világon semmi! Hajnal 1kor nasiztam sorozatozás közbe 2kor beindult a buli 🤷🏻‍♀️
2023. márc. 7. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Semmi jele nem volt. Még jóslók se igazából.

Annyi, hogy az ágyban bosszankodtam, hogy már rég aludnom kéne, mert ha elindul akkor iszonyú fáradt leszek, mert sokáig vagyok ébren. De ez nem volt tudatos csak egy gondolat. Elaludtam és 2óra múlva mikor mentem pisilni, akkor elfolyt a magzatvíz.

2023. márc. 7. 23:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nem volt
2023. márc. 7. 23:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Délelőtt lapított, az nst semmi fájast nem mutatott szokás szerint Délután annyira mozgolódott a hasamban, hogy a végén sírtam. Olyan volt mintha harántba fordult volna meg vissza, mindezt két óra alatt, folyamatos ficankolás közben. Majd újra piciket mozgolódott, szépen rendszeresen. Aztán órákig semmi, már azon voltam hogy be kellene menni a kórhazba megnézetni, mit történik odabent, ekkor elfolyt a magzatvíz.
2023. márc. 8. 03:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az égvilágon semmi egyiknél sem.
2023. márc. 8. 06:15
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a nyakdugo távozása, reggel történt, este beindult. De ez is olyan hogy van akinél semmit nem jelent.
2023. márc. 8. 07:44
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam sem volt semmi egyik terhességnél sem.
2023. márc. 8. 08:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálam se volt előtte napokban semmi jele. Kiírt napon este fele néha éreztem egy kis görcsölést, de bő 1 óra is eltelt a kettő között így gondoltam biztos jósló. Aztan este 11-től elkezdtek sűrűsödni és egyre tovább tartott. Onnantól nem aludtam egész éjjel.
2023. márc. 8. 11:03
 9/10 A kérdező kommentje:

Kár. Olyan jó lenne előre tudni. de akkor maradt a bizonytalan várakozás.

Köszi a válaszokat! :)

2023. márc. 8. 23:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 2 nappal előtte megálmodtam a szülést. Magzatvízszivárgással kezdődött, és a végén a lepény nehezen akart kijönni. Ugyanígy volt az álmomban. 37. hétre született a babám. Érdekes, hogy ilyen pontosan megálmodtam. Amúgy soha nem akartam volna gyereket, csak becsúszott, aminek most nagyon örülök. Egy évvel a terhesség előtt meg azt álmodtam, hogy szülök, és a hasamra rakják a babát, és álmomban olyan különleges anyai szeretetet éreztem, amin nem is gondolkoztam volna ébren, mert nem akartam gyereket. Néha az ember megálmodik dolgokat.
2023. márc. 9. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!