Ha tudtad,hogy mindenképpen csak programozott császárral szülhetsz mikor adtak időpontot?
Figyelt kérdés
Mennyivel hamarabb irnak ki mint a szülés várható időpontja és mennyivel hamarabb kapod az időpontot?2023. márc. 6. 20:40
11/22 anonim válasza:
És akkor voltam 35.hetes . Nekem elöző méhen végzett mütétek miatt.
12/22 anonim válasza:
8. Vagyok. Kérdező, első baba volt, covid alatt, tehát nulla látogató és nonstop maszk. 2 éve volt, ma már szép emlék még ez is 😃
Felmerült a kérdés hogy program csàszid lesz?
13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöma válszokat!
Szia!nrkem is első baba volt majdnem.2 éve covid alatt :D
Mivel még nem telik el a 2 év így program lesz elvileg.
Vagyis választhatok.
Akkor is azzqp szültem mert nem puhult a méhnyak és nem rövidült,plusz cukor betegség,leiden mutáció
2023. márc. 9. 14:08
14/22 anonim válasza:
39 hetesen mentem az utolsó CTGre, ott megállapították hogy a méhlepény teljesen érett. Utána megnézett az orvosom is, és felhívta az osztályt a műteti időpontokról. Másnap volt szabad hely reggelre, mondta h vagy bent alszok, vagy bemegyek reggel. Én bementem, igaz előző este alig tudtam aludni. :D 39+3 naposan született meg a kisbaba.
15/22 anonim válasza:
Ja és 5 napig voltunk bent szülés után
16/22 A kérdező kommentje:
Huha 5 napig?miért?
Ha minden igaz engem is 39+ra irnak ki..
Gondolom én se fogok semmit aludni előtte :/
2023. ápr. 11. 12:59
18/22 anonim válasza:
Jah bocsi, most látom hová írtam :D szóval igen, itt hálistennek nem raktak ki túl hamar :) unokatesómat 3. napon szélnek eresztették Pesten.. na akkor tudsz úgy egész jól de fárasztóan mozogni. Nekem az 5 napon már nem volt bajom, mondjuk én gyorsan gyógyultam. A szobatársamnak még mindig nagyon fájt. Sok volt az 5 nap, de kellett :)
19/22 A kérdező kommentje:
Én szerdán szültem szombat reggel.mentünk haza így vegülis 3 nap.volt
2023. ápr. 11. 18:39
20/22 anonim válasza:
Uhhh az nem semmi, jó hamar kiengedtek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!