Gyakori enyhe menstruáció szerű hasfájás azt jelenti hogy elkezdett rövidülni a méhnyak? Ez a jósló fájás? 38. hétben járok.
Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 12:08
1/5 anonim válasza:
Szia! Általában jósló fájás, de nekem például így kezdődött a szülés! Ha nem rendszeres, nem erősödik, akkor jósló.
Könnyű szülést!
2/5 A kérdező kommentje:
Nem rendszeres, nem is erősödik. Csak minden nap jelentkezik egy kicsit...
Köszönöm a választ.
2010. okt. 6. 12:56
3/5 anonim válasza:
36. hét óta van mensis fájdalmam, és nagyon gyakori méhösszehúzódásom. Ennek ellenére még mindig itthon vagyok, zárt méhszájjal. Bár rövidült a méhnyak, és felpuhult a méhszáj is, de mégis egyben vagyunk. Szóval jelezheti azt, hogy elkezdett neked is rövidülni. Amúgy igen, ez jósló fájás.
Épp ma 40 hetes kismama
4/5 anonim válasza:
Igen, ez a jósló fájás, de ettől még nem biztos, hogy a méhnyak rövidülne. Nekem a 34. héttől van ilyen, már egyre erősebben (de nekem is szabálytalan), de még mindig teljesen zárt vagyok.
36 hetes kismama
5/5 anonim válasza:
Nekem pár napig volt ilyen, főképp éjjel. Nekem nyílt tőle a méhszáj, 2 ujjnyira. 39+2-n pedig elfolyt a magzatvíz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!