Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha valaki szülni megy, akkor...

Ha valaki szülni megy, akkor mindenhol csinálnak covid tesztet, ha megérkezik a kórházba?

Figyelt kérdés
Olyannak is csinálnak, akik be van oltva, vagy teljesen egészséges? Lehet kérni, hogy ne csináljanak?
2023. febr. 27. 14:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem júniusban nem csináltak egyáltalán, pedig akkor még látogatni nem is nagyon lehetett covid miatt meg maszkban kellett szülni. Nekem meg a férjemnek sem csináltak.

De szerintem, ha protokoll, akkor csinálnak akkor is, ha kéred, hogy ne.

2023. febr. 27. 14:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kérni nem lehet, hogy ne csináljanak de minden korházba más a protokol. Van ahol az oltottakat nem tesztelik van ahol orvos függő.
2023. febr. 27. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Most febuàrban szültem, nem csináltak tesztet sem nekem sem a férjemnek.

Nekem ott volt a papíron, hogy van oltásom, de a férjemet nem kérdezték, nem kérték. Végig bent volt velem a szülés alatt, maszkot sem kellett viselnie. Ő is oltott egyébként.

2023. febr. 27. 15:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem. Múlthéten voltam a kórházban, egy csajnak csináltak de csak azért, mert náthás volt. Egyébként már nem csinálnak szülésnél.
2023. febr. 27. 15:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ma szültem. Nem csináltak tesztet. Apa is bent volt. Nem vagyunk beoltva. Annyit kérdeztek, voltunk-e az elmúlt 2 hétben betegek.
2023. febr. 27. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!