Lehet, ha nem szedem végig a magnéziumot gyorsabban tágulok?
Szia! A magnéziumot korai fájásokra szokták szedni. S mivel a fájásoktól tágulhat az ember, nehogy korán kinyiljon a méhszáj. A 36. héttöl nem kellett volna szedned. Lehet, hogy hamarabb tágultál volna. De ilyen dolgokat senki sem tud elöre megmondani.
Az elsö terhességem alatt egyáltalán nem szedtem magnéziumot, fájások is csak a szülés megindításával jöttek, nem is tágultam szinte semmit (0,5 cm-re volt nyitva a 40. héten, ehhez tágultam 1,5 cm-t 13 óra alatt a szülöszobán).
A lényeg azonban, hogy megszületett a babád. Utólag kár rágódni rajta, hogy mi lett volna, ha...
Én most várom a másodikat. S most kezdtem el gondolkodni, hogy vajon mi az ami segítene, hogy ne császárral végzödjön az egész. (Pl. málnalevél tea, homeos szerek stb.)
Jó babázást kívánok!
Szia! Nekem a dokim leállította a magnéziumot a 36. héten, mivel azt mondta már nem lenne koraszülött a bébim. Most vagyok a 38. héten kiváncsi vagyok, hogy tágultam-e, mert már elkezdtem. De most már ezen ne "mérgelődj", a kis CSODA már ott van a karodban!!! :))
Jó babózást!!!
nekem dokim végig mondta h szedjem 3 szor
egyet (egy óra alatt szültem málnalevél teát ittam 36 héttől-37 hetesen szültem)
nekem azt mondta h magnézium nem csak arra jó h lazítsa méhszájat s ne keményedjek hanem arra is h idegrendszer is rendbe lkegyen plussz vérnyomásnka is jót tesz.
Tehát sztem szedd végig bátran nem nehezebb a szülés ettől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!