Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Sote 2-n szültél 2023-ban?...

Sote 2-n szültél 2023-ban? Kérlek mesélj el mindent, jót, rosszat

Figyelt kérdés

Hogy kezdődött? Kedvesek voltak?

Milyen volt a kaja?

Baba veled lehetett?

Fürdik a baba?

Köldökzsinórt mikor vágták?

Maga a szülés rendben zajlott?

Azóta hogy vagytok? :)

2023. febr. 23. 19:54
 1/3 anonim ***** válasza:
79%

sógornőm szült a soten 2022ben, hogy melyiken azt nem tudom, bocsi 🙈

neki indították kb. a kiírt nap környékén. 7re ment, délután született meg a pici, olyan 2 körül ha jól emlékszem.

a baba végig vele volt, fürdeni nem vitték (úgy tudom egyik kórházban sem hordják fürdeni a piciket, max szülés után)

a szülés rendben volt neki, a köldökzsinórt a saját szulesemnel se tudom mikor vágtak😆 a kajára panaszkodott, hogy nem jó.

kedvesek voltak vele, a szülésznőt és a dokit is ismerte :)

2023. febr. 23. 20:26
 2/3 anonim ***** válasza:
14%

Januar 8ikan szultem ambulansan

Sote2

Igazabol a szules magatol lezajlott doki oda se ert. Alig 2 ora volt. Normalisak voltak bar eleg nehezen akartek elengedni. De ha masnap delutan utaztunk haza. A terv nem az volt h magyarba szulok. De elobb jott a gyerek. A zaroert anyam ment be meghatalmazassal. Az anyakonyvet mar itt svedben inteztuk. Az apja sved allapolgar. A gyerek kettos allampolgatsagot kapot.

2023. febr. 23. 21:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Van ilyen facebook csoport, ott is érdemes nézelődnöd, olvasgatnod

SOTE 2-n szültem/szülök

2023-ban születendő babák és anyukáik

2023. febr. 24. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!