Mit tud csinálni egy egyedül élő anya a nagyobbik gyerekével, ha az anyát mentő viszi szülni?
Bébiszitter, akivel megbeszéled hogy bármikor ugrasztható kell hogy legyen. Persze mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, mert állandó készenléti díjat kell fizetni neki.
Esetleg megbízható szomszéd szintén fizetség ellenében. Gyerek keresztszülei, egyéb rokonok nem jöhetnek szóba?
B.szki, a férjed HAZAMEGY ADDIG, és kész. Megmondja, hogy gyereke fog születni, haza kell mennie, ennyi.
Mi az hogy nincs lehetősége? És ha egyik reggel kap egy strokeot, vagy elüti egy autó és kórházba kerül, akkor mi a f.szom lesz, azonnal becsődöl a cég ahol dolgozik?
Pfejj de hányinger az ilyen. Ha a saját gyereke meg családja miatt nem vesz ki egy hét szabit, akkor mégis mi miatt igen? És te ilyennek szülsz már másodszorra?
"A férjem messze dolgozik, nincs lehetősége se otthonról dolgozni, se hosszabb szabadságra menni."
És mi a terv amíg te szülsz addig ő lenyomja a 12 óráját?
Szerintem nincs akkora farok munkáltató aki ne engedné haza, ha meg kamionozik, akkor szabadságot kellene kivenni a szülés környékén. Olyan nincs, hogy nincs semennyi szabadsága valakinek. Nekem ez nagyon fura. De ahogy a többiek írták, bébiszitter, vagy egy régi barát, szomszed akiben megbízol stb.
Én is nagyon antiszoc vagyok, barátom sincs, de azért a szomszéddal kapcsolatban vagyok annyira, meg ismerek a környéken 3 normális családot, ha kellene fizetnék, megoldanám.
A férjed meg oldja meg, ha beindul a szülés, hazamegy 1 hétre, az nem sok szabi, és amúgy is létezik férjnek is apasági szabi, (ha jól emlékszem 5 nap, de mérget nem vennék már rá). Vegye ki szépen, és felveszi aznap este, vagy max másnap a gyereket attól, aki bevállalta arra a kis időre.
Ez nálunk is pára volt, igaz a párom nem dolgozik messze, de nem ugrasztható azonnal haza ha dolgozik. Nálunk egy kutyasétàltató barátom felajánlotta, hogy vigyáz rá amíg a párom hazáér (de a terminus idejére már ő is követte szabit).
Nálatok mi a terv a 72 órás kórházi tartózkodás idejére?
A mentő bébiszitter Veled a gyerekedet, mert mégis mit tegyen, ha azt mondod, nincs hová tenni, de legkésőbb a kórházban rendőrt fognak hívni, mert a szülőszobára nem viheted be.
"A mentő beviszi a gyerekedet"
Bocs egyre hülyébb a teló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!