Szülés előtti napokban mennyire gyakori, hogy kiesik a nyákdugó, nálatok hogy volt?
Elsőnél kiesett valami nyákos izé 36 hetesen, tisztára odavoltam, hogy hú, ez a nyákdugó. Ahha. Hat nem. Az igazi az első fájasnál tavozott, de olyan szörnyeteget én még eletemben nem láttam és nem is kívánok többet látni. Huhh.
Másodiknál nem találkoztam vele szerencsére.
Kiesik :D Nem esik ki, nem koppan a padlón :D
A nyákdugó az távozik, már ha egyáltalán távozik.
De ha igen, akkor sem feltétlenül egyben, hanem gyakoribb, hogy több részben.
Nekem a 38. héten, és a rákövetkezőn távozott. Mégis terminustúllépés és szülésindítás lett a vége.
Nálam kereken a 38.hétem úgy volt, hogy szerda hajnalban durva menstruációs görcsökre ébredtem, elmentem pisilni és törlésnél nagy adag takonyszerű cucc volt a papíron.
Egész hajnalba görcsöltem, aztán picit bealudtam, de napközben is görcsöltem, reggel mennem kellett terhesgondozásra, ott látták a fájásokat.
Napközben egyre erősebbek lettek a fájások, pisilés után még találkoztam olyan takonyszerű nyálka darabokkal a papíron, este 3 percesekkel bementünk a kórházba, és szinte 24 órára a nyákdugó távozása után a kezemben volt a kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!