A császár metszés után fáj az első együttlét?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 16:44
1/7 anonim válasza:
Nekem nem fájt, ugyanolyan volt, mint régen.
3/7 anonim válasza:
Fájt, de mert száraz voltam az pedig császár nélkül is előfordul, plusz utáltam ha hozzáért a heghez.
4/7 anonim válasza:
Ez kb.olyan kérdés, mint hogy fáj-e a szüzesség elvesztése. Teljesen egyedi és soktényezős képlet.
Császármetszéskor a hüvelyed, gátad nem lesz sebes, lesz viszont egy heg a hasadon. Meg a hormonális változások császár után is betalálnak. A tejelválasztást segítő prolaktin hormon negatívan hat a libidóra és hüvelyszárazságot okozhat.
5/7 anonim válasza:
Egyik császár után sem fájt nekem, de ez rád nézve tényleg nem jelent semmit.
6/7 anonim válasza:
császármetszés után nem, de egy császár metszés után már lehet, hogy csak a hullámat illethetné a jóuram...
7/7 anonim válasza:
Kár, hogy nem megy a helyesírás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!