Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha az orvosom más megyében...

Ha az orvosom más megyében van, szülhetek a hozzá tartozó kórházban?

Figyelt kérdés
SZTK alapon járok várandósgondozásra a szomszéd megyébe, és nagy valószínűéggel programozott császárom lesz. Így meg lehet oldani hogy abban a kórházban szüljek az én orvosomnál?
2023. jan. 23. 08:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%

Őt kérdezd meg, mivel ugye sztk alapú a dolog. Elég furcsa hogy más kórház adja a körzetileg illetékes sztks orvost, mint a területileg illetékes kórház, de ebben az országban nem lép már meg semmi.

Nálunk amúgy nem lehetne, igaz szedett vetett az egész sztk, jelenleg rendelés se nagyon van, úgyhogy a kórházba kell járni közvetlenül.

2023. jan. 23. 08:30
 2/11 A kérdező kommentje:

nekem megvannak rá az okaim amiért a mi megyénkből is elmentem máshova.

ez egy kis kórház ahová sztk alapon járok, itt csak várandósgondozás van, a szülészet része megyeszékhelyen van. ez a kis kórház egy alintézmény, a megyeihez tartozik.

2023. jan. 23. 08:41
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Sztk alapon se járhatnál mashova, mint ahol az allando lakcimed van....
2023. jan. 23. 08:49
 4/11 A kérdező kommentje:
hát pedig járok, és nem egy meg nem két ismerősöm járt szintén a mi megyénkből ide, és szült is. csak ez még 2023 előtt volt ugye
2023. jan. 23. 08:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet érdemes lenne vmi ismerőshöz bejelentkezni lakcím szerint
2023. jan. 23. 09:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha oda jársz, és evvel semmi gondjuk, akkor persze.

Én is ugyanígy szültem más megyében, ez a kórház sokkal közelebb van, mint a megyeszékhelyi. Senki nem nézett furcsán, a városból mindenki oda megy.

2023. jan. 23. 09:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Elvileg a saját orvosodnál semmiképpen nem szülhet él.Gyakorlatilag nem tudom hogy van,kérdezd meg tőle.Lakcím szerint kellene sztk-ba is járnod,ezek szerint mégis van kiskapu ott is.
2023. jan. 23. 10:05
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi max átjelentkezek mert tesómék ott laknak abban a megyében.

Csak kérdés h akkor mi lenne a védőnővel? Ő tényleg lakcím alapján van.

2023. jan. 23. 10:05
 9/11 A kérdező kommentje:
7-es, programozott császárom lesz (ha magától beindul akkor sos császár) (eü okok miatt, nem divatból. szültem már természetesen)
2023. jan. 23. 10:21
 10/11 anonim ***** válasza:
8: pont ez az, hogy látják a védőnői pecsétet és hogy kamuátjelentkezés a lakcímkártya. Valahol nem érdekli őket, valahol harapnak rá. Én mindenképpen beszélnék a dokival, mert ha odamész és elküldenek, az kellemetlen. Nálunk konkrétan nem előrehaladott, de zajló szüléssel simán elküldenek az illetékes kórházba, nemhogy jöttem-császárra-ide hozzáállással... De mondom, ez a kórház és az orvos bevállalósságán múlik.
2023. jan. 23. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!